Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν υπήρξαν περιθώρια: Ο κρυφός όρος που έβαλαν στο γάμο τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης μετά την τελετή

Η... απλή ενημέρωση και η αντίδραση του συζύγου της παρουσιάστριας

18 Σεπτεμβρίου 2022 09:09
Δεν υπήρξαν περιθώρια: Ο κρυφός όρος που έβαλαν στο γάμο τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης μετά την τελετή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη ζει στην προσωπική της ζωή την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Παύλου Πετρουλάκη, την ίδια στιγμή που έχει γυρίσει... για τα καλά στην τηλεόραση, με την παρουσιάστρια να συνεργάζεται την τελευταία τριετία με το Open.

Η ίδια, όταν έκλεισε η συμφωνία, είχε μιλήσει στη Σίσσυ Χρηστίδου και ερωτήθη, μεταξύ άλλων, για την αντίδραση του συζύγου της, με τον οποίο συμπλήρωσε πέντε χρόνια γάμου, στο άκουσμα ότι θα κάνει καλοκαιρινή εκπομπή, καθώς τότε έκανε το «Καλοκαίρι #not», ενώ πια συνεχίζει με το «Open Weekend».

Η αντίδραση του Πετρουλάκη και η πιθανότητα... επανασύνδεσης με την Τσιμτσιλή

Για τον σύζυγό της και την αντίδρασή του στην τηλεοπτική της επιστροφή, η Ελένη Τσολάκη είπε ότι «ξέρει πόσο πολύ αγαπάω τη δουλειά μου, οπότε δε μου είπε τίποτα. Θα ξεκλέβουμε μερικά Σαββατοκύριακα και θα κάνουμε μερικές διακοπές. Ήταν τόσο ολοκληρωμένη, ωραία η πρόταση από τη Μαρία τη Σαγανά, που δεν άφησα περιθώρια για δίλημμα. Ήταν ανακοίνωση».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στο Happy Day, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ναι καλέ! Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share