Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή: «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα...»

Όσα εξομολογήθηκε

17 Σεπτεμβρίου 2022 10:05
Τα αποκάλυψε όλα ο Χάρης Ρώμας για την προσωπική του ζωή:  «Ήμουν ερωτιάρης, έζησα...»
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων, για το ποιες λέξεις σταμάτησε να χρησιμοποιεί και γιατί, τον φόβο του γήρατος και του θανάτου, τα επαγγελματικά του αλλά και για το θέατρο. Με την ευκαιρία δείτε το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο γάμο του.

«Παίζω από πολύ μικρός, από 20 χρόνων μπήκα στη σχολή θεάτρου, παίζω 38 χρόνια. Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη, ο πατέρας μου όμως ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία. Πήγαινα στην ιατρική σχολή, στην δραματική και τα βράδια δούλευα ως μπάρμαν. Λίγο πριν πεθάνει μπαμπάς μου, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο και του έλεγαν συγχαρητήρια για μένα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Τα τρία “π” δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ. Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης, έζησα έντονα. Μετά τα 50 βλέπω κάθε διάφορα, επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, ο μεγαλύτερος φόβος είναι του θανάτου και λιγότερο του γήρατος».

Δείτε το βίντεο

Ρίγη συγκίνησης: Ξανά μαζί Ελένη Ράντου και Χάρης Ρώμας, 22 χρόνια μετά το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μία από τις δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και είκοσι δύο χρόνια μετά την προβολή του, συνεχίζει να σαρώνει στους πίνακες της τηλεθέασης καταγράφοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα.

Η Ελένη Ράντου και ο Χάρης Ρώμας αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά δίδυμα και το βράδυ της Δευτέρας έκαναν reunion!

Δείτε επίσης: "Bρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση" - Τραγικές στιγμές για την Ελένη Ράντου

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γνωστοί ηθοποιοί βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χορευτική Πανούκλα».

Ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου, μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστοί μαζί μετά το τέλος της παράστασης και σίγουρα μας γύρισαν σε εποχές… «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ελένη Ράντου Χάρης Ρώμας «Κωνσταντίνου και Ελένης»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share