Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έμαθα τα ευχάριστα όταν...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη

Η χαρά της και το τηλεοπτικό μέλλον

16 Σεπτεμβρίου 2022 15:05
«Έμαθα τα ευχάριστα όταν...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για αρκετά στις τηλεοπτικές κάμερες, που έσπευσαν για μια δήλωσή της σε βραδινή έξοδο, δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενη, μετά από ένα καλοκαίρι όπου μας άφησε ξανά άναυδους.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα αλλά και την εγκυμοσύνη της καλής της φίλης και συνεργάτιδας, Μαίρης Συνατσάκη.

Το τηλεοπτικό μέλλον και η εγκυμοσύνη της φίλης της

«Τηλεοπτικά δε ξέρω αν θα με δείτε κάπου. Προτεραιότητα έχει οι οικογένειά μου αυτή την περίοδο επειδή και τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά. Δεν είχα ιδέα ότι ακούστηκε το όνομά μου για το πρωινό του Star, γενικά ακούγεται το όνομά μου για τις εκπομπές. Θα πήγαινα ξανά με χαρά στο Masked Singer. Μπορεί να γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Όσο για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη ανέφερε πως είναι ένα γεγονός που έμαθε αρκετά νωρίς και πως πλέον όλα κυλούν πολύ όμορφα και γλυκά για την εγκυμονούσα φίλη της.

«Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος για τη Μαίρη. Το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα, έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια. Νομίζω ότι ήταν πολύ έτοιμη γι’ αυτό και είμαι χαρούμενη για εκείνη.

Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν γιατί ένιωθε και μια ασφάλεια ότι μπορούσα να τη στηρίξω με κάποιο τρόπο λόγω της δουλειάς σε κάποια πρότζεκτ που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα όταν έμαθα τα ευχάριστα» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share