Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανεξέλεγκτος ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη: Το παθιασμένο φιλί του Φοίβου στη σύντροφό του μέσα στο ασανσέρ (photo)

Δεν κρύβεται!

15 Σεπτεμβρίου 2022 23:13
Ανεξέλεγκτος ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη: Το παθιασμένο φιλί του Φοίβου στη σύντροφό του μέσα στο ασανσέρ (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Αλίκη του.

Το ζευγάρι κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μην κρύβει τον έρωτά του προς την αγαπημένη του με την οποία ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Κάτι το οποίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης με το στιγμιότυπο που ανέβασε στο instagram από το παθιασμένο φιλί στην αγαπημένη του.

Δείτε επίσης: «Είναι πολύ δύσκολος...» - Μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη ο Φοίβος

Φοίβος παπαδάκης αλίκη φιλί

«Δεν με προβλημάτισε που έγινε γνωστή η σχέση μου. Δεν κρύβω τη σύντροφό μου άλλωστε. Εγώ είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι τραγουδιστής ή ηθοποιός για να ενδιαφέρει τόσο πολύ η ζωή μου και η σχέση μου τον κόσμο. Όποιος θέλει να μάθει, θα μάθει αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τα media που να με ενόχλησε», είχε δηλώσει ο Φοίβος Παπαδάκη καλεσμένος στην εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Τη φετινή σεζόν ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται στο Open και στην καθημερινή εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον Μιχελιδάκη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή που είναι η σύντροφος του Φοίβου Παπαδάκη

Ο Φοίβος είναι και ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλευρό του την Αλίκη-Μαρία. Πρόκειται για τη σύντροφό του, με την οποία μοιράζεται στιγμές στα social media και σίγουρα θα έχει… την έγκριση του πατέρα, αφού είναι μια πανέμορφη κοπέλα, με το ζευγάρι να δείχνει τρελά ερωτευμένο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share