Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκηνοθέτης κατηγορεί ανοιχτά τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Κόλαφος στη συνέντευξή του

15 Σεπτεμβρίου 2022 18:43
Σκηνοθέτης κατηγορεί ανοιχτά τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη-καταπέλτη παραχώρησε ο Δημήτρης Αρβανίτης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την Ελπίδα Νίνου.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως κατά τη γνώμη του, ο ηθοποιός είναι «αυτοκαταστροφικός».

Δείτε επίσης: Ελπίδα Νίνου: Ξέσπασε η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη - «Έχει τιμωρηθεί πολύ αυστηρά, τι θέλετε, να πεθάνουμε;»

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας αυτοκαταστροφικός τύπος, κατά τη γνώμη μου, πάντα έτσι ήταν. Ήταν επιθετικός παντού. Δεν κουνάω το δάχτυλο ότι “πρέπει να τον κρεμάσουμε”, αλλά το να ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια. Και τώρα, δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του κι εκπλήρωσε την κακή του διάθεση», σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ελπίδα Νίνου και τον ρόλο της στην υπόθεση. «Είναι ένας άνθρωπος, που προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε», δήλωσε.

«Αντιθέτως, κοίταζε πώς θα τα καπελώσει. Καταλαβαίνω ένα πάθος, αλλά εδώ πέρα έχουμε μια παθητική θέση δική της, που αυτό για μένα είναι τραγικό. Αυτές τις ημέρες έχει αρχίσει να γίνεται ενεργητική», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δείτε τη συνέντευξή του


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share