Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Μεγάλες αλλαγές για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Από αύριο...»

Τι ανακοίνωσε;

15 Σεπτεμβρίου 2022 16:19
Μεγάλες αλλαγές για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Από αύριο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από αύριο το βράδυ (16.9.2022) και κάθε βράδυ τα φώτα του Δημαρχείου Αθηνών θα παραμένουν κλειστά. Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και σημείωσε πως «αυτόν τον δύσκολο χειμώνα πρέπει να είμαστε εδώ, ο ένας για τον άλλο».

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Η μητέρα μου είναι...» - Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε εκτός από τα φώτα του δημαρχείου στις προσπάθειες του δήμου να στηρίξει τις ευάλωτες οικογένειες με συγκεκριμένα μέτρα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παράλληλα, επισήμανε ότι η ενεργειακή κρίση δεν αποτελεί άλλοθι για να μην κάνουν οι δήμοι τη δουλειά τους και επανέλαβε ότι κανένα παιδί που φοιτά σε σχολείο της Αθήνας δε θα κρυώσει αυτόν τον χειμώνα.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την ενεργειακή εξοικονόμηση, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόγραμμα ηλεκτροφωτισμού που εφαρμόζεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα με αντικατάσταση των φωτιστικών με led για εξοικονόμηση ενέργειας έως 60% και ανακοίνωσε ότι από αύριο και κάθε βράδυ τα φώτα του Δημαρχείου Αθηνών θα παραμένουν κλειστά.

Κώστας Μπακογιάννης

Τι είπε για την κοινωνική πολιτική του δήμου

«Επειδή αυτόν τον χειμώνα που θα είναι δύσκολος, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, θα ήθελα να αναφέρω κάποιες χρηστικές πληροφορίες για τους δημότες μας.

Νούμερο ένα: Κοινωνικό Φροντιστήριο για όλους. Μπορεί κάποιος να τηλεφωνήσει στον δήμο ή να μπει στην ιστοσελίδα μας www,cityofathens.gr . Τα τμήματα είναι ολιγομελή, υπάρχουν διαδραστικοί πίνακες κλπ. Έχουμε εξαιρετικούς καθηγητές, που είναι εθελοντές. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε αυτούς τους ανθρώπους που μάς βοηθούν και κάνουν πραγματικότητα το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Νούμερο δύο: Έχουμε δρομολογήσει τις διαδικασίες, ώστε 3.000 παιδιά να παίρνουν τα σχολικά τους είδη: Τσάντες, κασετίνες, μολύβια, τα πάντα.

Νούμερο τρία: Στα Δημοτικά μας Ιατρεία έχουμε δωρεάν εξετάσεις για παιδιά μέχρι 16 ετών.

«Είμαστε σε μία φάση που πρέπει να είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο», κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share