Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Φήμες για νέο ειδύλλιο (video)

Όλα ξεκίνησαν από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

14 Σεπτεμβρίου 2022 23:25
«Βόμβα» στη showbiz: Φήμες για νέο ειδύλλιο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να χωρίσουν οριστικά.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη βόμβα - Έγκυος πασίγνωστο μοντέλο;

Ωστόσο φαίνεται πως ο χολιγουντιανός ηθοποιός δεν χάνει τον χρόνο του, καθώς φαίνεται πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Τζίτζι Χαντίντ.

Όλα ξεκίνησαν από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, όταν ο 50χρονος ηθοποιός και η 27 καλλονή βρέθηκαν σε ένα από τα after party στο Μανχάταν και ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλυγουντ. Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο… ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση.

Το νέο φλερτ ανάμεσα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζίτζι Χαντίντ απασχολεί ιδιαίτερα… για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο διάσημος ηθοποιός με τις συντρόφους του.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Images
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share