Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Μανούσο Μανουσάκη: «Έχει κατακτήσει την αθανασία» - Συγκινημένος ο ανιψιός της Ειρήνης Παπά (video)

«Κανείς δεν περιμένει τον θάνατο...»

14 Σεπτεμβρίου 2022 22:31
Δύσκολες ώρες για τον Μανούσο Μανουσάκη: «Έχει κατακτήσει την αθανασία» - Συγκινημένος ο ανιψιός της Ειρήνης Παπά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο κορυφαίες ηθοποιούς παγκοσμίως η Ειρήνη Παπά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. Η ηθοποιός είχε διαπρέψει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο ανιψιός της αείμνηστης ηθοποιού και γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τη θεία του.

«Κανείς δεν περιμένει τον θάνατο ενός δικού του ανθρώπου, ενός φίλου, ενός μεγάλου ανθρώπου. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός θα αναβληθεί, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Όσο και να περιμένεις κάτι… και ο άνθρωπος δεν είναι αιώνιος, είναι μέσα στη φύση. Αλλά η Ειρήνη έχει κατακτήσει την αθανασία. Η Ειρήνη είναι μια φίλη, η συγγένεια είναι επιβεβλημένη, η φιλία είναι επιλογή. Η ύπαρξή της είναι εντυπωσιακή γιατί υπάρχει μέσα από τα έργα της, μέσα από την καθημερινότητά της και τα μικρά και μεγάλα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία στιγμή που δεν ήταν μοναδική» εξομολογήθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share