Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει και της λέω δεν ντρέπεσαι;»

«Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης»

14 Σεπτεμβρίου 2022 20:04
Έξαλλη η Μπέττυ Μαγγίρα: «Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει και της λέω δεν ντρέπεσαι;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκανε την αποκάλυψη του αιώνα η Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό μιούζικαλ Mamma Mia.

Δείτε επίσης: Πέταξε τα τακούνια και ξυπόλυτη έσερνε βαριά τα βήματά της - Το καθηλωτικό ζεϊμπέκικο της Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του Open!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια περιέγραψε το περιστατικό με γυναίκα από τους θεατές της παράστασης η οποία και τη φωτογράφιζε με φλας, όσο βρισκόταν επί σκηνής.

«Καμιά φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε την περιγραφή της: «Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στο Open.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share