Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Αντώνη Ρέμο: «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς»

Τι εξομολογήθηκε;

14 Σεπτεμβρίου 2022 11:09
«Βόμβα» από Αντώνη Ρέμο: «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς»
(ΣΤΕΛΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη – βόμβα είχε δώσει πριν αρκετά χρόνια ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε μιλήσει για πρώτη φορά για όλα αυτά τα δημοσιεύματα που αφορούν και θίγουν τη σεξουαλικότητά του.

Τολμηρός βέβαια και ο δημοσιογράφος που τον ρώτησε… ακόμη πιο τολμηρός, όμως, ο Αντώνης Ρέμος που απάντησε.

Δείτε επίσης: Περήφανος γαμπρός ο Αντώνης Ρέμος: Το ζεϊμπέκικο που άφησε ιστορία στον γάμο του και τον αποθέωσαν όλοι!

Όπως είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Elle», ποτέ δε διαφήμισε την σεξουαλικότητα του. «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς», έλεγε ο τραγουδιστής και συμπλήρωνε... «Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα τόσο πολύ»

Αντώνης Ρέμος

Όσο για το πόσο τον είχε επηρεάσει όλο αυτό ψυχολογικά: «Μέσα σε ένα ενάμιση χρόνο άσπρισαν τα μαλλιά μου. Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή που κάνω» δήλωνε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Το όλο θέμα, πάντως, έκανε έξαλλο τότε το Γιώργο Λιάγκα που γνωρίζει προσωπικά τον τραγουδιστή και που σχολιάζοντας με το πάνελ του τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρέμος, είπε: "Μην τρελαθούμε! Δεν πρέπει ο κάθε Ρέμος, επειδή υπάρχει μια ηλίθια φήμη, να βγαίνει και να λέει: Δεν είμαι gay!... Και για μένα μπορεί να το πουν, ξέρω γω! Τι να κάνω τώρα; Δεν είναι όλοι gay! Ο άνθρωπος είναι γυναικάς! Τι να λέμε..."

Ντροπή Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός ήταν ο λόγος που την παράτησε ο Αντώνης Ρέμος

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008, και κανείς δεν περίμενε πως θα χωρίσουν.

Οι περισσότεροι από το στενό τους περιβάλλον πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο παρά την πολύχρονη σχέση το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης: Πτωχευμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η μοιραία αποκάλυψη που έφερε τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μάλιστα, όπως ακουγόταν, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και η πίκρα έφυγε.

Ντροπή Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός ήταν ο λόγος που την παράτησε ο Αντώνης Ρέμος

Πολλά είχαν ακουστεί τότε για την αιτία του χωρισμού τους, όμως ο λόγος ήταν ένας, η απόσταση.

Το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν πάρα πολλές, αν αναλογιστεί κανείς πως και οι δύο ήταν στο πικ της καριέρας τους.

Αν και το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υβόννη Μπόσνιακ αντίστοιχα και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share