Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δείτε τον με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών - Θα τα χάσετε (photo)

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

14 Σεπτεμβρίου 2022 09:27
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δείτε τον με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών - Θα τα χάσετε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των κιλών! Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κατάφερε με θέληση και πείσμα να χάσει 46 ολόκληρα κιλά και είναι αγνώριστος!

Ο ίδιος είχε πει για την απώλεια των κιλών του: «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο… »!

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια φωτογραφία για τα 18 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά από καιρό δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που είναι άκρως ανανεωμένος και σχολίασε: «Όσο είναι ακόμα καλός ο καιρός, πάμε παραλία. Να ξεχάσουμε λίγο κοροναιους, και λοιπά προβλήματα...»!

Δείτε φωτογραφίες του

Γιάννης Παπαμιχαήλ μαγιό

Γιάννης Παπαμιχαήλ γυμνός θάλασσα

Γιάννης Παπαμιχαήλ μαγιό θάλασσα

Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Idols» στο ΣΚΑΪ είχε μιλήσει για τον πατέρα του χαρακτηρίζοντας τον εξαιρετικό ηθοποιό αλλά δύσκολο άνθρωπο.

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου.

Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί» είχε πει χαρακτηριστικά ο γιος των δύο διάσημων ηθοποιών.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share