Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Κοιτάξου στον καθρέφτη...» - Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη!

Τι συνέβη;

14 Σεπτεμβρίου 2022 07:54
«Κοιτάξου στον καθρέφτη...» - Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το θέμα των κιλών, καθώς η ίδια έχει δει πολλές αυξομειώσεις στο βάρος της.

Έτσι πριν λίγο καιρό αποφάσισε αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram και να απαντήσεις στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Σε μια από τις απαντήσεις της, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη δύσκολη απώλεια των κιλών της, προσπαθώντας να δώσει κάποιες συμβουλές στους διαδικτυακούς της φίλους. Μια follower της μάλιστα της ζήτησε τη γνώμη της σχετικά με το πως να αρχίσει δίαιτα.

Δείτε επίσης: Η Αντελίνα Βαρθακούρη εξομολογείται: «Πέρασα μια επεισοδιακή και δύσκολη γέννα...»

“Για μένα το φαγητό ήταν μια αγκαλιά που με περίμενε ό,τι ώρα ήθελα εγώ. Κοιτάξου στον καθρέφτη, δες ποια είσαι, θυμήσου τι μπορείς να κάνεις και αγκάλιασε εσύ τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρη πως αν έρθω και μιλήσουμε και μου πεις εσύ για τη ζωή σου και θυμηθείς, θα ξεσπάσεις σε κλάματα. Αυτό έπαθα εγώ, όταν θυμήθηκα όμως και πέταξα τα σκουπίδια κάτω από το χαλί (ακόμα τα πετάω) τότε έγιναν όλα μαγικά. Εκεί είναι η λύση” υποστήριξε μεταξύ άλλων η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε εδώ όσα έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη:

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά

Τα κατάφερε σ' έναν μήνα: Τι σταμάτησε να τρώει η Αντελίνα Βαρθακούρη κι έγινε το σώμα της αγνώριστο

Πάντα χαμογελαστή, πάντα ανοιχτή, πάντα υπέροχη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι αυτό που λέμε η χαρά της ζωής. Γεμάτη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό... αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν, μέσα τους και πίσω από τις κάμερες έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες που ξέρουν μόνο αυτοί.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share