Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού»: Καταρρακωμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου μετά τη δεύτερη διάρρηξη (video)

«Είναι στοχευμένο πλέον…»

13 Σεπτεμβρίου 2022 20:31
«Έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού»: Καταρρακωμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου μετά τη δεύτερη διάρρηξη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA καθώς έντεκα ημέρες μετά την πρώτη διάρρηξη στο μαγαζί της στο Περιστέρι, μπήκε ξανά στο στόχαστρο των αδίστακτων δραστών.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται, δυστυχώς το βλέπουμε και για δεύτερη φορά. Την ίδια ώρα περίπου χτυπήσανε πάλι δύο άγνωστοι άντρες τα ξημερώματα. Διέρρηξαν το κατάστημα, έσπασαν το τζάμι με διαφορετικό τρόπο, όχι με κοτρόνα αυτήν τη φορά αλλά με ένα ειδικό, σαν μαχαίρι φαινόταν από τις κάμερες.

Κάθε τους κίνηση μελετημένη. Ο ένας κρατάει καλά τη σακούλα και ο άλλος βγάζει κάθε ράφι του ψυγείου και αδειάζει το περιεχόμενο μέσα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Σε ένα σημείο σηκώνει μάλιστα τη σακούλα για να ελέγξει το βάρος της και μετακινεί λίγο το ψυγείο για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Μπήκανε πάλι ταχύτατα μέσα και διέρρηξαν το ψυγείο που είχε πάλι τις πιο ακριβές κρέμες. Τα έβαλαν αυτήν τη φορά με το ράφι, έσπασαν τα ράφια και τα έβαλαν κατευθείαν μέσα για να μη χάνουν χρόνο. Σοκαρίστηκα. Ξύπνησα πάλι πάρα πολύ πρωί, ανησύχησα. Πάλι τα κορίτσια μου πατάγανε γυαλιά καρφιά πάνω στην τζαμαρία.

Σκεφτόμαστε σίγουρα να αλλάξουμε την προστασία του χώρου, δηλαδή να βάλουμε ρολά κλπ. Επειδή είμαι πολύ κοντά στον κόσμο και μοιράζομαι τις φοβίες μου, έχουν ενταθεί οι κρίσεις πανικού. Είναι στοχευμένο πλέον…».

Ώρες αγωνίας για την Δήμητρα Kατσαφάδου: «Έπαθα κρίση πανικού...»

Η εισβολή των ληστών έγινε στις 4 τα ξημερώματα και η ζημία που σημειώθηκε στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου υπολογίζεται για πάνω από 25.000 ευρώ. Η ίδια Κατσαφάδου μίλησε στο okmag.gr και αποκάλυψε πως όλο αυτό ήταν στενάχωρο και η ίδια έπαθε κρίση πανικού μόλις το έμαθε, παρά τα stories που ανέβασε και φάνηκε να έχει διατηρήσει τόσο την ψυχραιμία όσο και το χιούμορ της.

Πείτε μας λίγο τι συνέβη στο μαγαζί σας στο Περιστέρι

«Ήταν στενάχωρο όλο αυτό που έγινε. Έχει έρθει στο κατάστημά μας η σήμανση και βρισκόμαστε κοντά στα αποτυπώματα των δραστών. Υπήρχαν κάμερες παντού και υπάρχουν τα video που δώσαμε στην αστυνομία. Η εισβολή έγινε στις 4 τα ξημερώματα. Πέταξαν μια κοτρώνα – γιατί κοτρώνα ήταν και όχι πέτρα- στη τζαμαρία, η οποία έσπασε ακαριαία. Παντού γέμισε γυαλιά. Εκείνοι μπήκαν μέσα και κατευθύνθηκαν αμέσως στα ψυγεία του καταστήματος, όπου βρίσκονται οι κρέμες μας. Μέσα σε πέντε λεπτά “σάρωσαν” τα ψυγεία και πήραν τα πιο ακριβά μας προίόντα. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι σήκωσαν προϊόντα από δυο ψυγεία και τα μετέφεραν έξω με δυσκολία καθώς ήταν πολύ βαριά.

Πόσο υπολογίζεται ότι είναι η ζημιά που έγινε;

Μας πήραν 510 συσκευασίες από τις καλύτερες κρέμες και τους πιο ακριβούς κωδικούς μας. Υπολογίζω ότι το κόστος της ζημιάς είναι περίπου 25.000 ευρώ συν το κόστος της τζαμαρίας που έγινε θρύψαλα και έπρεπε να αντικατασταθεί άμεσα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι υλικές ζημιές. Η HR μας μένει στο περιστέρι και ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε για το περιστατικό και ενημέρωσε κι εμένα. Αναστατωθήκαμε πολύ. Αναστατώθηκε η οικογένεια της La Vie En Rose και εγώ έπαθα κρίση πανικού μόλις μου είπαν ότι εισέβαλλαν άγνωστοι στο μαγαζί μας. Ήταν καθαρό πλιάτσικο αυτό που έγινε. Είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου «μαγάρα». Μπαίνει κάποιος στον χώρο σου και τον μαγαρίζει, είναι άσχημο ενεργειακά, Και επειδή εκεί είναι κορίτσια που εργάζονται πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνει κάτι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share