Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τον Μπονάτσο και ο λόγος που δεν είδε ποτέ τους «Απαράδεκτους»

Τι αποκάλυψε;

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:32
«Ραγίζει» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τον Μπονάτσο και ο λόγος που δεν είδε ποτέ τους «Απαράδεκτους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί με την εξομολόγησή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε πριν καιρό για τη σχέση με συνάδελφό του, αποκαλύπτοντας πως εκείνη τον έβριζε για συγκεκριμένο λόγο.

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε και για τους «Απαράδεκτους», για τους οποίους παραδέχθηκε πως δεν τους παρακολουθεί, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου... του την έλεγε, ενώ πρόσφατα ο ίδιος έζησε δύσκολες ώρες.

«Δεν έχω δει ποτέ τους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με έβριζε που δεν έβλεπα. Δεν θα έχουμε αναβίωση των Απαράδεκτων στην τηλεόραση. Θα γίνει μια δουλειά το καλοκαίρι που γράφει η Δήμητρα, μια επιθεώρηση με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Κι επειδή ήταν να είμαι κι εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν… πάει δεύτερη χρονιά καλοκαίρι. Θα ήμασταν εγώ, η Δήμητρα και ο Μπέζος κι έτσι βγήκε η φήμη περί αναβίωσης των Απαράδεκτων.

Βέβαια ήταν ωραία εκείνη η εποχή. Με τον Βλάσση κάναμε πολύ καλή παρέα. Ήταν ένας υπέροχος τύπος, πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν ήταν αυτό που φαινόταν ο Βλάσσης. Ήταν ένας τρομερά ευαίσθητος άνθρωπος, νοιαζόταν για τους πάντες. Έκανε ότι δεν τρέχει τίποτα και δεν στεναχωριόμαστε και η ζωή είναι ωραία, αλλά ήταν ψυχούλα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Στάζει μέλι» για τον γιο του ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Τί αποκάλυψε για τα χρήματα που του ζητάει

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στον γιο του Αλέξανδρο. Μαζί με την πρώην σύζυγο του, Αθηνά Τσιλύρα είναι περήφανοι γονείς για τον 22χρονο γιο τους.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς, υπογραμμίζοντας «οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος».

Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον γιο του και τα χρήματα που παίρνει

Και συμπληρώνει ο ηθοποιός για τον γιο του «είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share