Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Κουσουλός: «Κάρφωσε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Το πρόβλημά μου ήταν...»

Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία τους;

13 Σεπτεμβρίου 2022 09:17
Πέτρος Κουσουλός: «Κάρφωσε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Το πρόβλημά μου ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ερώτηση που είχαν κάνει πριν καιρό στον Πέτρο Κουσουλό για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να απαντήσει για την εμπειρία του μαζί της.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το έχω πει και δημόσια. Αλλά δεν οφείλεται στην Κωνσταντίνα αυτό. Δηλαδή, θέλω να πω, ότι εγώ δεν είχα κανένα προσωπικό πρόβλημα με την Κωνσταντίνα. Ούτε σε ότι αφορά τον επαγγελματισμό της, ούτε σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά της και στον αέρα και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Εκείνο το πρόβλημα που σημειώθηκε εκείνη τη χρονιά στον Alpha, που για εμένα είναι η πιο ατυχής μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση – αν μου το έλεγαν με όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το ξανάκανα για κανένα λόγο – είναι ότι ίσως στην εκπομπή δεν είχαν συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς ήθελαν. Κι αφορά τα στελέχη της εκπομπής, εκείνοι που είναι κυρίως πίσω από τις κάμερες. Δηλαδή, εγώ πήγα σε εκείνη την εκπομπή προκειμένου να έχω το ειδησεογραφικό μέρος, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν και όσο περνούσαν οι μήνες, έβλεπα, ότι εκείνοι δεν ήθελαν αυτό από εμένα, με αποτέλεσμα να νιώθω λίγο άβολα, σε ό,τι αφορά την ύπαρξη μου και την παρουσία μου.

Δείτε επίσης: Παντρεύονται άμεσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Έγινε γνωστή η ημερομηνία

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με την Ναταλία ήταν τελείως διαφορετικό πράγμα. Με την Ναταλία (σ.σ Γερμανού) νομίζω ότι ήταν οι δύο καλύτερες χρονιές σε ό,τι αφορά και τη συνύπαρξη μας στον αέρα, αλλά και γενικότερα το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Δεν είχε καμία σχέση.

Πιστεύω ότι επειδή είμαστε επαγγελματίες όλοι στο χώρο και χρόνια, ότι όταν σε επιλέγουν για να έχεις έναν συγκεκριμένο ρόλο σε αυτή την εκπομπή και όταν συμφωνείς για αυτό, είναι λίγο άκυρο και για εσένα, αλλά και για εκείνους, αλλά και λίγο άκομψο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής να σου δημιουργούν διάφορα προβλήματα και να ακυρώνουν ουσιαστικά το ρόλο σου. Εγώ δεν μπορώ να υποστηρίξω το lifestyle και την ψυχαγωγία, δεν έχω τις ικανότητες της δικές σας. Εγώ πήγα σε αυτή την εκπομπή, προκειμένου να έχω έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Για εμένα στην τηλεόραση, και είναι ένα μεγάλο λάθος και της τηλεόρασης αυτό, πρέπει να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι. Άλλος είναι καλός στο lifestyle, άλλος στην ψυχαγωγία, άλλος στην ενημέρωση, άλλος στο δικαστικό ρεπορτάζ, άλλος στο αστυνομικό, άλλος στο πολιτικό. Έτσι είναι τα πράγματα», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share