Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ερωτική εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει...»

Τι δήλωσε στις κάμερες;

13 Σεπτεμβρίου 2022 08:47
Η ερωτική εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί σε opening party στο Μαρούσι και είχε αποκαλύψει ότι είναι σε μία δημιουργική φάση στη ζωή της. Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είναι το σπίτι της.

Τότε η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε και για τον Βλάσση Χολέβα και απάντησε:

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του.

Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…»!

Δείτε το βίντεο

Ξεσάλωναν αγκαλιά στην Μύκονο - Το καυτό βίντεο της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα!

Στην Μύκονο βρίσκεται τον περισσότερο καιρό η Μαρίνα Πατούλη, μιας και πριν μερικές μέρες άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα στο νησί, με την ίδια να είναι φανερά ενθουσιασμένη με το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έχει όμως ακόμα έναν σημαντικό λόγο να είναι ενθουσιασμένη κι αυτό γιατί όχι μόνο έχει ξεπεράσει το διαζύγιό της, αλλά και γιατί φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του Βλάσση Χολέβα. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share