Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Μάρθα Αλεξοπούλου: Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε τον Μάριο Αθανασίου να παρατήσει τη Μαρία Σολωμού (photos)

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κορούλες

13 Σεπτεμβρίου 2022 08:25
Μάρθα Αλεξοπούλου: Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε τον Μάριο Αθανασίου να παρατήσει τη Μαρία Σολωμού (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν αρχές του 2004 όταν ο Μάριος Αθανασίου ξεκίνησε τη σχέση του με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Απόσταση αναπνοής». Το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρο, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Παράλληλα, συγκλονίζει η ιστορία γνωριμίας με τον πατέρα του.

Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι ζευγάρι με την φωτογράφο Μάρθα Αλεξοπούλου. Τον Οκτώβριο του 2014, ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν μία ακόμη κόρη.

Παρόλο που ο ηθοποιός έχει κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και παιδιά, δηλώνει κατά του γάμου, ενώ μόλις τον Μάρτιο του 2021 παντρεύτηκε με τη σύντροφο του Μάρθα, έπειτα από 10 χρόνια σχέσεις.

Μάριος Αθανασίου Μάρθα

Η αναφορά στη σύζυγό του

Αν δεν το αποκάλυπτε ο ίδιος στο περιοδικό “Εγώ”, ο γάμος του με τη Μάρθα Αλεξοπούλου θα είχε μείνει επτασφράγιστο μυστικό.

«Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Μάριος Αθανασίου Μάρθα Αλεξοπούλου

«Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος»

Εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου: Με την Μαρία Σολωμού δεν...

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις περιόδους της ζωής του που βίωσε κατάθλιψη, αλλά και στην σχέση με τον γιο του και την διαφωνία του με την Μαρία Σολωμού σε θέματα ανατροφής.

Παράλληλα, αυτές είναι οι 5 διάσημες Ελληνίδες που είχαν ερωτική σχέση με τον Αντώνη Κανάκη.

Για την κατάθλιψη

«Έχω περάσει δύο φορές και το αντιμετώπισα όπως το οτιδήποτε άλλο. Το βιώνεις, το νιώθεις και δεν θέλεις να δεις κάποιον άνθρωπο, κλείνεσαι σπίτι σου. Προφανώς και κάποιοι το περνούν πιο δύσκολα. Εμένα κράτησε κάποιο διάστημα και μπορώ να πω ότι βγήκα πιο δυνατός, ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου για να συνεχίσει: «Μόνος μου το ξεπέρασα. Ήξερα τις βασικές αιτίες, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου για μεγάλο διάστημα κι έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα».

Για την Μαρία Σολωμού

«Προφανώς δεν συμφωνούμε απόλυτα σε όλα τα πράγματα».

Η συνέντευξη του Μάριου Αθανασίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share