Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μετάνιωσα που πούλησα κάποια σπίτια, το εξοχικό…»

Τι εξομολογήθηκε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

13 Σεπτεμβρίου 2022 07:26
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μετάνιωσα που πούλησα κάποια σπίτια, το εξοχικό…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε ανοίξει το σπίτι του για χάρη της εκπομπής «Ελένη» και είχε υποδεχτεί τη Νάνσυ Παραδεισανού, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα λάθη που έχει κάνει, ενώ παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις του, σχετικά με τα σπίτια των γονιών του. Παράλληλα, εντύπωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του για τη σχέση με τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

 Γιάννης Παπαμιχαήλ Αλίκη Βουγιουκλάκη

Throwback: Ο Λάκης Λαζόπουλος παρέα με Παπαμιχαήλ και Παπακαλιάτη σε κρουαζιέρα το 1996! (photo)

Μια σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ με τους Λάκη Λαζόπουλο και Χριστόφορο Παπακαλιάτη μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο Instagram της.

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά στο Elena’s Diary blog σπάνιες φωτογραφίες και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές.

Δείτε επίσης: Ανανεωμένος μετά την απώλεια κιλών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγνώριστος ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (photo)

Αυτή τη φορά, έκανε μια αναδρομή και συγκεκριμένα στο καλοκαίρι του 1996.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ξέγνοιαστες στιγμές σε κάποια κρουαζιέρα.

Τους βλέπουμε να ποζάρουν χωρίς μπλούζα με σορτσάκι, να κάθονται στο εσωτερικό του σκάφους και να χαμογελούν στον φακό.

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, όταν η μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν τότε νεαρός, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ήδη έπαιζε στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» στο πλευρό του έμπειρου Λάκη Λαζόπουλου, ενώ η φωτογραφία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Life&Style το 2001.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share