Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άννα Μπουσδούκου: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι πρώην σύζυγός της!

Ο λόγος για...

12 Σεπτεμβρίου 2022 23:26
Άννα Μπουσδούκου: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι πρώην σύζυγός της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και αρκετό καιρό η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Άννα Μπουσδούκου έχει αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να ακούγονται πολλά για εκείνη. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μπήλιω Τσουκαλά. Θα εκπλαγείτε.

Συγκεκριμένα η Άννα Μπουσδούκου έχει εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πλατό, αφού πλέον εργάζεται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ως σύμβουλος σε δωρεές σχετικές με τη δημοσιογραφία.

Η γνωστή δημοσιογράφο είχε περάσει μια δύσκολη φάση στην προσωπική της ζωή το 2021, καθώς χώρισε από τον επίσης δημοσιογράφο Σταύρο Ιωαννίδη.

Άννα Μπουσδούκου: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι πρώην σύζυγός της!

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια γάμου και 8 σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άννα Μπουσδούκου: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι πρώην σύζυγός της!

4+1 διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στο 2021

Δανάη Μπάρκα-Πάνος Αδαμόπουλος

Από τον αγαπημένο της χώρισε και η Δανάη Μπάρκα μετά από 8 χρόνια σχέσης. «Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε», είχε εξομολογηθεί.

Ιωάννης Παπαζήσης-Βανέσα Αδαμοπούλου

Σαν «βόμβα» ωστόσο έσκασε και ο χωρισμός του Ιωάννη Παπαζήση από την Βανέσα Αδαμοπούλου. Έβαλαν τέλος μετά από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο ηθοποιός μάλιστα, σε δηλώσεις του δεν θέλησε να αναφερθεί στον χωρισμό τους λόγω του γιου τους.

Κάτια Ταραμπάνκο-Κώστας Χωρινός

Με τον χωρισμό της απασχόλησε και η Κάτια Ταραμπάνκο. Μάλιστα, το τέλος της σχέσης τους επιβεβαίωσε και ο Κώστας Χωρινός.

Ιωσήφ Μαρινάκης-Χρύσα Καλπάκη

Και ο Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε από την πρώην αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παρόλο που έδειχνε φουλ ερωτευμένο αποφάσισε να βάλει τέλος, με τους δυο τους να χαράζουν διαφορετική πορεία.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρούσαν σχέση για 12 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους, όμως, λίγο πριν από την Καραβάτου και τον Κατσούλη, ανακοίνωσαν το τέλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share