Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαρές στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Πανευτυχής η παρουσιάστρια

Το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση

12 Σεπτεμβρίου 2022 23:04
Χαρές στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Πανευτυχής η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σίσσυ Χρηστίδου μιας και η σημερινή (12/9) ημέρα για την γνωστή παρουσιάστρια του MEGA όπου σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή της, είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς έχει τα γενέθλιά της. Όπως είναι λογικό, η ίδια από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται διάφορες τρυφερές ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε δίπλα στο πολύ κοντινά της πρόσωπα.

Μάλιστα, είναι η πρώτη χρονιά που η Σίσσυ Χρηστίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της μετά από την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας. Μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δυο τούρτες, αλλά εγώ έσβησα αυτή που είχε το σωστό νούμερο! Την άλλη, αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις πως την άφησα για τον Μιχαήλ…. που βιάζεται να μεγαλώσει! #42 #24 #WhosCounting.. #Blessed & #Grateful for my big family! Love u guys».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share