Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός 67 και εκείνη...: Αυτή είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά...

12 Σεπτεμβρίου 2022 21:39
Αυτός 67 και εκείνη...: Αυτή είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί εδώ και ενάμιση χρόνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως έχουν να πουν τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν έρθει κοντά πάνω στη σκηνή, στο έργο «Μου λες Αλήθεια», το οποίο και μετέφρασε η Νικολέτα. Έτσι μετά το διαζύγιο του ηθοποιού από την Αθηνά Τσιλύρα το 2015, οι δυο τους ήταν και επίσημα ζευγάρι.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως οι δύο ηθοποιοί είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, η οποία δε φαίνεται, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος μικροδείχνει.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1955, ενώ η Νικολέτα Κοτσαηλίδου το 1981! Συνεπώς έχουν 26 χρόνια διαφορά ηλικίας, δεν τα λες και λίγα!

Αυτός 67 και εκείνη...: Αυτή είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Νικολέτας Κοτσαηλίδου

«Μετά από 25 χρόνια γάμου...» - Μίλησε για το διαζύγιο ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ήταν μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, με το γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Ο ίδιος μίλησε για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», λέγοντας πως «μου λείπουν οι μεγάλες στιγμές που ζήσαμε. Ήταν 17 χρόνια, ήταν μέρος της ζωής μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξεκουράζομαι τώρα, γιατί τόσα χρόνια δούλεψα αρκετά και είχα πολύ άγχος. Τώρα μπορώ να πάω και ένα διήμερο», είπε αρχικά για τους τίτλους τέλους του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Η εκπομπή είχε πολλή δουλειά, μελέτη, διάβασμα. Ήθελα να ξέρω τα πάντα για τον κάθε καλεσμένο για να μην βρεθώ προ εκ πλήξεως στο γύρισμα», συμπλήρωσε, έχοντας «χτίσει» τη δική του περιουσία.

Σε ερώτηση πώς παραμένει τόσο ταπεινός παρά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει, αποκρίθηκε: «Το μότο μου είναι «κοιτάμε μόνο τον αγώνα της Κυριακής», έτσι πορεύομαι. Μόνο σε ευτυχείς συγκυρίες μπορώ να τα αποδώσω όσα έχω κάνει. Δεν πιστεύω ότι έχω περισσότερες ικανότητες από άλλους συναδέλφους μου».

Το νέο του εγχείρημα και η άποψή του για τις καταγγελίες

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Sexy Laundry», στο Θέατρο Κάππα με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Βλέπει τον εαυτό του στον ρόλο που ενσαρκώνει; «Προσεγγίζω τους ρόλους μου ψάχνοντας να βρω μέσα μου το αντίστοιχο κομμάτι. Δεν κάνω όμως ευθείες αναφορές. Ψάχνω απλά να βρω αντιστοιχίες», σημείωσε και τόνισε ότι δεν θα έκανε την παράσταση αν δεν δεχόταν η Δάφνη.

Για την μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει οι «Απαράδεκτοι» στην ελληνική τηλεόραση, αποκάλυψε: «Καταλάβαμε όταν τελείωσε η σειρά ότι ήταν κάτι που άρεσε αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα γράψει ιστορία. Με τα χρόνια το καταλάβαμε και καταλάβαμε το προφητικό γράψιμο της Δήμητρας».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει αν γνώριζε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Όχι δεν γνώριζα. Δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο δεν μιλάω για το θέατρο. Πολύ κακώς έχουν γίνει διάφορα πράγματα γύρω από αυτήν την ιστορία. Πρωτοδίκως οι άνθρωποι δικάζονται στις τηλεοράσεις και στα social media και η δικαιοσύνη λειτουργεί επικουρικά. Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Γινόμαστε όλοι δικαστές», σχολίασε.

Και κατέληξε: «Όλο αυτό δεν είναι καθόλου λογικό. Αν δεν ήταν γνωστοί αυτοί (Φιλιππίδης, Λιγνάδης) δεν θα λέγαμε τίποτα. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δύο άνθρωποι, όσοι έλεγαν αυτά τόσο καιρό θα πάνε να κλειστούν σε μια τρύπα; Εάν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης δεν θα είχαν προφυλακιστεί. Νομικά είναι αίολο αυτό που έχει συμβεί. Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες;».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share