Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυλαία για την Μαρίνα Πατούλη - Ανακοινώθηκε το τέλος

"Πάνω από όλα όμως..."

12 Σεπτεμβρίου 2022 17:45
Αυλαία για την Μαρίνα Πατούλη - Ανακοινώθηκε το τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή χρόνια βίωσε η Μαρίνα Πατούλη, καθώς άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα στην Μύκονο, κάτι που ανυπομονούσε πολύ να κάνει. Για αυτό και σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασε στο κοσμοπολίτικο νησί, μιας και καθημερινά έδινε το παρών στο μαγαζί της. Με την ευκαιρία, δείτε φωτογραφίες της πριν τις πλαστικές.

Ταυτόχρονα όμως είναι και πολύ ενεργή στα social media για αυτό και πολύ συχνά μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το κατάστημα, το οποίο φαίνεται πολυτελέστατο και ιδιαίτερο

Έτσι λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που περπατά στα σοκάκια της Μυκόνου.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο κλείσιμο αυτής της καλοκαιρινής σεζόν μέσα από τη νέα μου επιχειρηματική δραστηριότητα,άνοιξαν νέοι ορίζοντες,βίωσα μοναδικές εμπερίες που μου προσέφεραν πρωτόγνωρα συναισθήματα,γνώρισα νεους ανθρώπους από όλα τα σημεία του πλανήτη...Πάνω από όλα όμως εσεις οι φίλοι μου κ οι συνεργάτες μου σε αυτό το υπέροχο επιχειρηματικο ταξίδι συο χώρο της μόδας ,πλημμυρίσατε την ψυχή μου χαρά,έμπνευση κ αγαπη !!!Σας ευχαριστώ!!!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share