Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Αυτό που μπορεί να με κάνει να ερωτευτώ...»

Αποκαλύψεις από τη γνωστή παρουσιάστρια!

12 Σεπτεμβρίου 2022 16:40
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Αυτό που μπορεί να με κάνει να ερωτευτώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόρη του αείμνηστου γλύπτη και ενδυματολόγου Ρενέ Αντωνόπουλος, με βαριά ιστορία στο χώρο της ένδυσης παγκοσμίως, κληρονόμησε με την μητέρα της το Atelier Rene.

Ήταν επόμενο μιας και στην ζωή της υπήρχε από νωρίς η φινέτσα και η ομορφιά να ασχοληθεί με το Modeling κερδίζοντας επάξια το 2011 τον τίτλο Miss Tourism Europe Queen. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία στην Σχολή του ANT1.

Δείτε επίσης: Έχει αφήσει πίσω της τον Γιώργο Παπαδάκη: Στο πλευρό πασίγνωστου Έλληνα η Μπάγια Αντωνοπούλου

Η επιτυχία στη ζωή της ήρθε έπειτα από πολύ κόπο, δουλειά και επιμονή. Η εξυπνάδα η ευγένεια και το ταλέντο της την έφεραν για 10 συνεχόμενα έτη στην επιτυχημένη εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη μέχρι και πριν λίγο καιρό. Πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος/Παρουσιάστρια η Μπάγια Αντωνοπούλου μοιράζεται τα δικά της αρωματικά μυστικά!

Μπάγια νιώθω ότι σε γνωρίζω χρόνια, θυμάμαι την ημέρα που σε γνώρισα για πρώτη φορά από κοντά καλεσμένη σε παρουσίαση των αρωμάτων μου στην Αθήνα. Θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια για την στήριξη σου από την αρχή της πορείας μου.

μαρια-αντωνοπουλου-12-9

Το άρωμα σε κάνει να νιώθεις ελκυστική;
Το άρωμα πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση,με κάνει να έχω καλύτερη ψυχολογία και να χαμογελάω περισσότερο.Ένα άρωμα που νιώθω ότι μου ταιριάζει πραγματικά δεν το αλλάζω.

Αγαπημένο σου λουλούδι;
Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η γαρδένια,το άρωμα του μου θυμίζει κάτι παραδοσιακό και ευαίσθητο,παράλληλα όμως και πολύ σύγχρονο.

Συνδέεις αρώματα με αναμνήσεις;
Ναι βέβαια. Οι αναμνήσεις που μας συγκινούν πάντα συνοδεύονται με ένα άρωμα.Οι μυρωδιές ξυπνούν αναμνήσεις που είναι γραμμένες στο βάθος του μυαλού μας.Ανεξήγητο αλλά συμβαίνει.

Περιέγραψε μου μια δυνατή σου ανάμνηση που έρχεται στο μυαλό όταν μυρίζεις ένα συγκεκριμένο άρωμα;
Όταν μυρίζω γαρδένια πάντα έρχεται στο μυαλό μου η αυλή της γιαγιάς μου με εμένα παιδί να γελάω.Ευχάριστο συναίσθημα που μου φτιάχνει τη διάθεση.

Είσαι πιστή σε ένα άρωμα;
Ναι δεν μου αρέσει να αλλάζω άρωμα.Είναι κομμάτι του εαυτού μας πιστεύω και γι αυτό και είμαι πιστή σε αυτό.

Μπορείς να ερωτευτείς έναν άντρα από το άρωμα του;

Νομίζω πως το άρωμα που μας αρέσει πολύ σε έναν άνθρωπο μπορεί να μας κάνει να τον ερωτευτούμε ναι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share