Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε από τον Δάνη Κατρανίδη!

Τι εξομολογήθηκε;

12 Σεπτεμβρίου 2022 13:42
«Βόμβα» από Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε από τον Δάνη Κατρανίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό η Μίρκα Παπακωσταντίνου με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον επίσης ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη στην εκπομπή «Τετ - α - Τετ», του Τάσου Τρύφωνος. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του.

Οι αποκαλύψεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Κάναμε παρέα με τον Δάνη πάρα πολύ. Ανταλλάσσαμε απόψεις για τα άλλα φλερτ. Κούκλος. Περνούσαμε και περισσότερες ώρες μαζί χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό. Κάποια στιγμή εκείνος έφυγε με κάποιον θίασο και νιώθοντας την έλλειψη, θυμάμαι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα χορευτικά που σταματάνε όλοι γύρω και είναι δύο πλάσματα και κοιτιούνται. Έτσι συνέβη όταν γύρισε από την περιοδεία. Ήταν υπέροχο και από τότε συνεχίστηκε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Μετά παντρευτήκαμε και χωρίσαμε, αργήσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Χωρίσαμε γιατί ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Η σχέση μας συνέχιζε, δεν ήταν ερωτική. Ο Δάνης έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Μου τις κληρονόμησε γιατί όταν χώριζαν με έπαιρναν τηλέφωνο», είπε η χαρακτηριστικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Αγωνία για τον Δάνη Κατρανίδη - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Πριν έναν χρόνο ο Δάνης Κατρανίδης είχε απαντήσει στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και έλεγαν πως ο γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα τότε με την εκπομπή «Το Πρωινό» η υγεία του Δάνη Κατρανίδη δεν διέτρεχε πλέον κίνδυνο, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση κήλης, που δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο άτομα από το στενό του περιβάλλον ξέρουν τι κάνει.

Μία από αυτούς είναι και η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, η οποία είχε δηλώσει στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ότι «ο Δάνης Κατρανίδης είναι πολύ καλύτερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share