Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Δε συμφωνώ με το να κάνουν παιδιά οι gay...»

Τι άλλο δήλωσε;

12 Σεπτεμβρίου 2022 11:18
Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Δε συμφωνώ με το να κάνουν παιδιά οι gay...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια είχαμε δει τον Γιάννη Μπέζο να πρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά “Μη με σκας” του Alpha και να ενσαρκώνουν ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι.

Ποια η γνώμη του όμως, για το αν θα πρέπει να υπάρχει το σύμφωνα συμβίωσης, αλλά και για το αν τα gay ζευγάρια πρέπει να αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας;

Δείτε επίσης: Μιχάλης Τιτόπουλος: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός είναι γαμπρός του Γιάννη Μπέζου (photos)

Μπέζος Τσαλίκη Ηρώ

«Δεν συμφωνώ (σ.σ. με το μωρό μέσω παρένθετης), γιατί θεωρώ ότι η φύση ορίζει πως το παιδί έχει μια μητέρα και έναν πατέρα. Με τους οποίους ζει μαζί. Δεν το λέω συντηρητικά. Θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση δεν έχει νόημα, εκτός αν θέλει κάποιος να υιοθετήσει ένα παιδί που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό το βρίσκω θεμιτό. Το άλλο όχι», αποκάλυψε στο Secret και την Σάσα Σταμάτη.

Μιλώντας, όμως για το σύμφωνο συμβίωσης, αποκάλυψε: «Ο γάμος είναι ένα θέμα πιο πολύ νομικό. Το σύμφωνο συμβίωσης έχει νομικό χαρακτήρα και πρέπει να έχει. Εφόσον δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μοιραστούν τη ζωή τους για πολλά χρόνια, πρέπει αυτό να έχει και έναν νομικό χαρακτήρα»

Όλα στη φόρα για την κόρη του Γιάννη Μπέζου: «Δεν είναι απλώς μια ηθοποιός...»

Ο Γιάννης Μπέζος είχε μιλήσει πριν τρία χρόνια στην εκπομπή «Happy Day» και είχε αναφερθεί στην κόρη του Ηρώ, που είναι επίσης ηθοποιός, αλλά και τη σχέση του με τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Δε δίστασε να το πει ο Γιάννης Μπέζος: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει σε...» (Video)

Πιο αναλυτικά, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε:

«Δεν με ενδιαφέρει να έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου και λένε διάφορα μεγάλα λόγια, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν συμπαθώ κάποιον ή τον αντιπαθώ. Με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές και οι θεατές. Όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κατά κανόνα, δύο άνθρωποι μόνο όταν δεν ταιριάζουν βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε οικογένεια. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και δεν είναι του καθενός».

«Οι άνθρωποι δεν έρχονται στο θέατρο για να κρίνουν, έρχονται για να ευχαριστηθούν. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως άγχος.

«Καμία συγκίνηση δεν έχω που παίζω με τη μικρή μου "κόρη" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί", αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δεν υπάρχει συγκίνηση, είναι επαγγελματισμός. Η κοπέλα μεγάλωσε, ακολουθεί τον δρόμο αυτό και σκέφτηκα να της πω να έρθει να παίξει μαζί μας» .

«Η κόρη μου είναι πολύ καλή ηθοποιός, δεν είναι απλώς μια ηθοποιός. Δεν το λέω εγώ, θα το πει και ο χρόνος».

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν έχω αδικήσει κανέναν λόγω αυστηρότητας, μάλλον θα έλεγα ότι έχω ευνοήσει μερικούς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share