Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έκρηξη» Πέτρου Κουσουλού μετά το διαζύγιο: «Αυτό το οποίο προέχει είναι...»

Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις;

12 Σεπτεμβρίου 2022 10:44
«Έκρηξη» Πέτρου Κουσουλού μετά το διαζύγιο: «Αυτό το οποίο προέχει είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου την Κυριακή. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιο με τη σύζυγο του ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Κουσουλός εξομολογήθηκε πως «δεν έχω να σας πω κάτι… Ότι είχα να πω, το είπα. Ισχύει αυτή η είδηση, η οποία προβλήθηκε. Είναι κάτι που έχει γίνει εδώ και καιρό. Όλα είναι καλά. Αυτό το οποίο προέχει είναι η ψυχική ηρεμία και των δυο μας και κυρίως των παιδιών. Η ζωή συνεχίζεται».

«Τα παιδιά το έχουν πάρει μια χαρά. Είναι μικρά σε ηλικία, μια χαρά. Μια χαρά. Τους τα εξηγήσαμε όλα και το καλό είναι ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις σε ότι αφορά το μεγάλωμα των παιδιών».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν όλα συναινετικά. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κουσουλός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Όλγα Ζαριφοπούλου: Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κουσουλού - Πώς γνωρίστηκαν

Ο Πέτρος Κουσουλός βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Όλγας Ζαφειροπούλου, έχοντας αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες.

Πριν ωστόσο αποφασίσει να δεσμευτεί, ο Πέτρος Κουσουλός ήταν ζευγάρι με την Σάσα Σταμάτη!

Όλγα Ζαφειροπούλου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και έκτοτε ζει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, καθώς προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο γνωστός δημοσιογράφος θεωρεί πως η γυναίκα του, που είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, είναι το άλλο του μισό και εξαιρετική σύντροφος.

Κουσουλός Ζαφειροπούλου κόρη

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει η ζωή είναι οι δύο κόρες μου. Η Βασιλεία και η Ειρήνη. Πραγματικά αποτελούν το λιμάνι και η επαφή μαζί τους με κάνει να ξεχνιέμαι, όσο δύσκολη ημερά και να έχω. Ουσιαστικά ισχύει αυτό που λένε ότι μέσω των παιδιών σου ξαναζείς και εσύ την παιδική σου ηλικία. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό. Με την Όλγα γνωριστήκαμε τυχαία, για λόγους καθαρά επαγγελματικούς.

Κουσουλός Ζαφειροπούλου

Στη συνέχεια υπήρξε μια σποραδική επαφή, η οποία μετατράπηκε σε επιμονή από την μεριά μου (γέλια) και ακολούθησε η σχέση! Η Όλγα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, αυτοδημιούργητη, δυναμική. Ασχολείται με την σχεδίαση κοσμημάτων και έχει δικά της μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο! Κάναμε πολιτικό γάμο σε πολύ στενό κύκλο, κυρίως συγγενών, επειδή η Όλγα ήταν ήδη έγκυος στον πέμπτο μήνα!» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του για το πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του και τη ζωή με τις δύο κόρες του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share