Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία για την Κάτια Νικολαΐδου: «Είχα μια αποβολή όταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Σεπτεμβρίου 2022 10:34
Τραγωδία για την Κάτια Νικολαΐδου: «Είχα μια αποβολή όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Νικολαΐδου μιλώντας στον Κεν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game εξομολογείται αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να αποκτήσει ένα παιδί…

Θα ρίσκαρες την καριέρα σου για έναν μεγάλο έρωτα; «Ναι θα ρίσκαρα. Σίγουρα ρισκάρεις για έναν μεγάλο έρωτα. Μεγαλώνοντας βέβαια βάζεις στην μέση και την λογική θα πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να ρισκάρω τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα αλλά, αν είναι να έρθει ο μοναδικός, τότε, ναι, αξίζει.»

Δείτε επίσης: Η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο για την Κάτια Νικολαΐδου: Έχασε μέχρι και τα μαλλιά της!

Έχεις ερωτευθεί αρκετές φορές στην ζωή σου; «Έχω ερωτευθεί μια φορά σε νεαρή ηλικία . Ήταν κεραυνοβόλος και ολοκληρωμένος έρωτας και νιώθω πολύ τυχερή που το έχω ζήσει.»

Κάτια Νικολαΐδου

Έχεις υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; «Έχω υπάρξει και το έμαθα εντελώς τυχαία γνωρίζοντας την κοπέλα του με την οποία δεν γνωριζόμασταν. Το έμαθα τόσο ξαφνικά που έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.»

Μπήκες ποτέ στην διαδικασία να κάνεις ή να υιοθετήσεις ένα παιδί; «Μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί αλλά είχα μια αποβολή. Μετά έτυχε το θέμα υγείας μου και το άφησα. Προσπάθησα να υιοθετήσω, αλλά στην Ελλάδα δεν δέχονται μονογονεϊκές οικογένειες, μου έκλεισαν πάρα πολλές πόρτες. Δεν είμαι από τις γυναίκες που δεν νιώθει ολοκληρωμένη επειδή δεν έχω κάνει ένα παιδί. Έχω την ανιψιά μου, την Σοφία μου, που μου έχει καλύψει όλο αυτό το μητρικό κενό. Την αγαπώ σαν παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνω μαζί της.»

Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Ποια η σχέση με του γονείς σου; «Μέχρι τα 18 ήμουν το κορίτσι του μπαμπά ήμουν πολύ κολλημένη με τον πατέρα μου . Την μαμά μου ούτε να την δω . Την ζήλευα θανάσιμα, δεν μπορείς να φανταστείς! Της έλεγα “τι είναι αυτά που φοράς;”, “φοράς σορτσάκια, φοράς μίνι και είσαι γριά” (γελάει). Μετά τα 18 έγινα τόσο μαμάκιας! Τους γονείς μου τους αγαπώ πάρα πολύ έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί τους.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share