Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτοιμος να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ο Κώστας Αντετοκούνμπο; Μας έδειξε για πρώτη φορά την πανέμορφη νεαρή που του «έκλεψε» την καρδιά

Η δημοσίευση με την αγαπημένη του

12 Σεπτεμβρίου 2022 10:18
Έτοιμος να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ο Κώστας Αντετοκούνμπο; Μας έδειξε για πρώτη φορά την πανέμορφη νεαρή που του «έκλεψε» την καρδιά
Πηγή φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να είναι αφοσιωμένος στο μπάσκετ, ωστόσο και η προσωπική του ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερα του, αφού ο μικρός αδερφός του Γιάννη, δείχνει πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν τη σύντροφό του, Ντέμη, να απαθανατίζεται φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, δώρο του αγαπημένου της. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Στις αναρτήσεις του στο Instagram είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

Δείτε επίσης: Eurobasket 2022: Viral η αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο αδερφός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε για περίπου 12 λεπτά απέναντι στην Εσθονία στο Eurobasket 2022, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει κάποιο καλάθι. Ο νεαρός αθλητής η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια, ανεβάζουν συχνά στα social media κοινές φωτογραφίες τους, ενώ σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, ο Κώστας και η Ντέμη σκοπεύουν στο μέλλον να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

κωστασ-αντετοκουνμπο-συντροφοσ-12-9

Survivor 5: Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Τριβιζά

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 11/9 η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατέφθασε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της Παναγιώτης Τριβιζάς.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστούς φίλους και συγγενείς. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 11/9 η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατέφθασε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της Παναγιώτης Τριβιζάς.

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστούς φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως θα παντρευτεί πριν την συμμετοχή της Σταυρούλας στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον σύντροφό της να έχει αναλάβει όλες τις ετοιμασίες για την μεγάλη μέρα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από το μυστήριο. Το αγαπημένο ζευγάρι όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, έλαμπε από ευτυχία, με τον Παναγιώτη Τριβιζά να μην παίρνει λεπτό τα ματιά του από την αγαπημένη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share