Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα έκανε τα πάντα για την ευτυχία τους: Αυτά είναι τα 4 παιδιά του Νίκου Χατζηνικολάου (photo)

Περήφανος μπαμπάς!

12 Σεπτεμβρίου 2022 08:45
Θα έκανε τα πάντα για την ευτυχία τους: Αυτά είναι τα 4 παιδιά του Νίκου Χατζηνικολάου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία των παιδιών του. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για τον δημοσιογράφο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανάρτησε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία όπου οι τρεις γιοι και η μικρή του κόρη απεικονίζονται αγκαλιασμένοι, φορώντας γυαλιά ηλίου και ποζάροντας με φόντο τη θάλασσα του Αιγαίου.

Όπως αναφέρει ο περήφανος πατέρας στη λεζάντα της εικόνας, ο Αύγουστος είναι ένας εορταστικός μήνας για την αγαπημένη οικογένεια καθώς όλα του τα παιδιά έχουν είτε γενέθλια είτε την ονομαστική τους γιορτή. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφει:

«Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω! #daddy»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ενώπιος ενώπιο» συνηθίζει να μοιράζεται στο λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπα από την οικογενειακή του ζωή αλλά και στοργικές στιγμές και throwback εικόνες με την όμορφη γυναίκα του, Κρίστη Τσολακάκη.

«Μπουρλότο» από Νίκο Χατζηνικολάου: «Τα χρήματα που κερδίζω...»

Πριν αρκετά χρόνια στο ερώτημα ενός ακροατή «γιατί ενώ όλοι όσοι έφυγαν από το ALTER βρήκαν αλλού τηλεοπτική στέγη, ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει εκτός;», είχε απαντήσει ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της τότε ραδιοφωνικής του εκπομπής.

«Θα κάνω τηλεόραση όταν θα νιώσω ότι υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες που μου επιτρέπουν να είμαι ελεύθερος να λέω τη γνώμη μου, όπως θέλω εγώ. Χωρίς πιέσεις, χωρίς κεντρική γραμμή που θα έρχεται το πρωί, σπασμένο τηλέφωνο…», έλεγε.

Δείτε επίσης: Βγαλμένη από όνειρο: Βίλα 700 τ.μ. για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Αυτό είναι το σπίτι του στην Εκάλη (photo)

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε μιλήσει και για τα χρήματα που κερδίζει από την εφημερίδα και το ραδιόφωνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς, βιοποριστικά δε μου χρειάζεται, τα χρήματα που κερδίζω από τη δουλειά μου στο ραδιόφωνο και την εφημερίδα είναι αρκετά για την οικογένειά μου. Οπότε, μπορώ να έχω μετά από χρόνια διαδρομής στο επάγγελμα, αυτή την πολυτέλεια… την πολυτέλεια της επιλογής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share