Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Χατζηνικολάου - Χαρούμενος όσο ποτέ με την Κρίστη Τσολακάκη και τα παιδιά τους (photos)

Ευχάριστες στιγμές για την οικογένειά τους

11 Σεπτεμβρίου 2022 12:45
Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Χατζηνικολάου - Χαρούμενος όσο ποτέ με την Κρίστη Τσολακάκη και τα παιδιά τους (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την Κρίστη Τσολακάκη, με την οποία και έχει τρία παιδιά, χώρια τον γιο του από το γάμο με την Έλενα Κατρίτση, με τους τέσσερις να βρίσκουν πάντοτε τον χρόνο να περάσουν ευχάριστες στιγμές.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον παρουσιαστή με σύσσωμη την οικογένειά του στις κερκίδες του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο δημοσιογράφος, άλλωστε, είναι πολύ γνωστός φίλος του Ολυμπιακού, παρακολουθώντας έτσι τον αγώνα της ομάδας του με τον Ιωνικό.

Αυτή ήταν, μάλιστα, η ευκαιρία της οικογένειας για μια έξοδο, δείχνοντας πως είναι πάντοτε ευτυχισμένοι και εκμεταλλεύονται τον χρόνο, που βρίσκουν οι γονείς τους μέσα σε ένα σωρό επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Χατζηνικολάου και οικογένεια στο γήπεδο

Νίκος Χατζηνικολάου και οικογένεια

Η τοποθέτησή του που έδειξε... πόσο «κόκκινος» είναι

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που δεν έχει αρχίσει ιδανικά την νέα σεζόν, πολλές φορές έχει μιλήσει για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας επιτυχίες της ομάδας του και όντας πάντοτε στο πλευρό της, όταν χάνει.

Χαρακτηριστική ήταν μια στιγμή, όπου μετά από μια αποτυχία της είχε γράψει στο Twitter τα εξής: «Όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share