Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Στάζει μέλι» για τον γιο του ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Τί αποκάλυψε για τα χρήματα που του ζητάει

Μαζί με την πρώην σύζυγο του, Αθηνά Τσιλύρα, είναι περήφανοι γονείς!

10 Σεπτεμβρίου 2022 19:36
«Στάζει μέλι» για τον γιο του ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Τί αποκάλυψε για τα χρήματα που του ζητάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στον γιο του Αλέξανδρο. Μαζί με την πρώην σύζυγο του, Αθηνά Τσιλύρα είναι περήφανοι γονείς για τον 22χρονο γιο τους.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς, υπογραμμίζοντας «οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος».

Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον γιο του και τα χρήματα που παίρνει

Και συμπληρώνει ο ηθοποιός για τον γιο του «είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».

σπυροσ-παπαδοπουλοσ-αθηνα-τσιλυρα-10-9

Δε «μάσησε» τα λόγια της η Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου χώρισαν και πρώτη φορά η ηθοποιός μιλά on camera για το τέλος της σχέσης τους.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είπε στην κάμερα του Pop Up: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου.»!

Δείτε επίσης: Γύρισε «σελίδα» μετά την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Αυτή είναι η πιτσιρίκα συνοδός του Σπύρου Παπαδόπουλου (photos)

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα. Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά. Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share