Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είχαν προκαλέσει σούσουρο στην νυχτερινή Αθήνα: Η αλήθεια για την ερωτική σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο

«Μια στο τόσο...»

10 Σεπτεμβρίου 2022 14:16
Είχαν προκαλέσει σούσουρο στην νυχτερινή Αθήνα: Η αλήθεια για την ερωτική σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει απασχολήσει πολλές φορές με την ερωτική της ζωή στο παρελθόν, με την ίδια όταν ξεκίνησε να έχει μια μεγάλη συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο, ενώ πολλοί έλεγαν πως είχαν ερωτική σχέση.

Μια δήλωση του τραγουδιστή στο «Καλύτερα δε γίνεται», μάλιστα, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Και αυτό διότι όπως προβλήθηκε η επίμαχη δήλωση, πολλοί θεώρησαν ότι ο τραγουδιστής άφηνε υπονοούμενα για ερωτική σχέση με τη συνάδελφό του.

«Όχι δεν είχαμε σχέση ερωτική, μόνο φιλική. Άντε μια στο τόσο ρε παιδί μου… Ήμασταν αγαπημένοι πολύ. Πώς να το πω; Με έβλεπε πολύ ωραία, πολύ τρυφερά. Δεν ξέρω, ήταν πολύ καλή μαζί μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και προκάλεσε έναν χαμό από σχόλια και εξηγήσεις για το τι εννοούσε πραγματικά.

Το... ξεκαθάρισμα του «Ντάφυ»

Λίγες ημέρες μετά και ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει ο ίδιος τι εννοούσε.

«Η Νατάσα δούλευε στα Μαμούνια, ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης και εγώ στο Διογένης Παλλάς μαζί με τον Ρέμο, τον Βαρδή, την Καίτη Γαρμπή και ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ, ήμουν πολύ μικρός, για να με πάει στο σπίτι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε. Μια φορά στο τόσο ερχόταν να με πάρει από το μαγαζί, αυτό. Μετά πήρα αυτοκίνητο. Η Νατάσα ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ευαίσθητο κορίτσι, με πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θα σας το έλεγα. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι πάντα. Ήμασταν πολύ φίλοι και με έβλεπε με πολλή αγάπη» εξήγησε για την επίμαχη δήλωση.

Δεν παρέλειψε, όμως, να εκφράσει το παράπονό του που η πρώην συνεργάτιδά του, η οποία είχε παντρευτεί κι άλλη φορά εκτός από τον Φουστάνο, δεν τον είχε καλέσει στο αφιέρωμα που της είχε κάνει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Όταν κάποιος στα πρώτα σου βήματα σού κάνει 4 cd, σου γράφει τραγούδια, κάνεις μεγάλες επιτυχίες. Σε ένα βράδυ η Νατάσα έγινε πασίγνωστη από εμένα, τραγουδώντας μαζί μου το “Μη γυρίσεις ξανά”. Σε μια μέρα την έμαθε όλη η νεολαία. Όποιος και να της έγραφε θα γινόταν μεγάλο όνομα γιατί είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και εγώ τη θεωρώ ακόμα και πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο παιδί. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα... Αφήνω να το κρίνει ο κόσμος. Αυτό παραξένεψε και όλο τον κόσμο και πήρα χιλιάδες μηνύματα στο instagram και στο Facebook και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Είπα ότι μάλλον ξεχάστηκε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share