Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έσταξε μέλι» ο Πέτρος Ιακωβίδης: Αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο των γονιών του - Αυτή είναι η μεγάλη του λατρεία (video)

Όσα είπε για την απόκτηση οικογένειας

9 Σεπτεμβρίου 2022 21:23
«Έσταξε μέλι» ο Πέτρος Ιακωβίδης: Αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο των γονιών του - Αυτή είναι η μεγάλη του λατρεία (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τόσο για την δίκη του οικογένεια, όσο και για την δίκη του επιθυμία να αποκτήσει την δίκη του οικογένεια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σε μία τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ο τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην οικογένειά του και στη γυναίκα που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του.

«Λατρεύω την αδερφή μου. Δεν είμαι συνέχεια από πάνω της γιατί είναι μαγκάκι, μεγάλωσε και αυτή σωστά, οι γονείς μας μάς μεγάλωσαν σωστά. Δεν τη φοβάμαι, είναι τρομερή τραγουδίστρια. Μακάρι να είμαι σαν τον πατέρα μου και η γυναίκα μου σαν τη μητέρα μου στο να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

Δεν έχω δει ποτέ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου να τσακώνονται, γι ‘αυτό και δεν μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να μαλώνουν, να υπάρχουν νεύρα και εντάσεις» τόνισε για την οικογένειά του. Σε συνέχεια των δηλώσεών του πρόσθεσε ότι «δεν μου αρέσει η μοναξιά, θέλω να είμαι με τους φίλους μου, ανθρώπους που αν μου πούνε κάτι θα είναι για το καλό μου».

Πέτρος Ιακωβίδης: Δε φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής είναι θείος του

Ο Πέτρος Ιακωβίδης γεννήθηκε στην Καβάλα στις 12 Σεπτεμβρίου το 1988 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Σε ηλικία μόλις 13 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο «Ο έρωτας μου γίνε» σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan.

Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Πέρα από το τραγούδι, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται και με τη σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ("Αθήνα-Θεσσαλονίκη" - "Φοβάμαι" - "Ξημερώματα"), όσο και για τον Stan ("Χτύπα" - "Eίσαι Απαραίτητη").

Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούν είναι πώς ο Πέτρος Ιακωβίδης είχε κάθε λόγο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, καθώς στο οικογενειακό του περιβάλλον ο θείος του είναι πασίγνωστος τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη!

Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει για το θείο του: «Πάντα ήταν από τους ανθρώπους που μου έλεγαν ότι πρέπει να πατάω στα πόδια μου. Αυτή ήταν η πρώτη του συμβουλή. Στην πορεία πήγα μαζί του οπότε, μόνο και που τον έβλεπα πάνω στη σκηνή, ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν σαν πατέρας μου στην μουσική.»

Δείτε τι είχαν δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη για τη σχέση τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share