Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαζί και φουλ ερωτευμένοι: Ο ευτυχισμένος Γρηγόρης Αρναούτογλου ποζάρει στο πλάι καλλονής δημοσιογράφου (photos)

Φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

9 Σεπτεμβρίου 2022 20:57
Μαζί και φουλ ερωτευμένοι: Ο ευτυχισμένος Γρηγόρης Αρναούτογλου ποζάρει στο πλάι καλλονής δημοσιογράφου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη, το απόγευμα της Παρασκευής (02/09), βάφτισαν την κόρη τους στον Άγιο Στέφανο, σε κτήμα στις Αφίδνες Αττικής.

Η νεοφώτιστη πήρε δύο ονόματα Βαλέρια – Ασημίνα, ενώ το Μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το «παρών» στη βάπτιση έδωσαν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος έφτασαν μαζί στο κτήμα και πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού:

γρηγορησ-αρναουτογλου-καλλονη-δημοσιογραφοσ-σχεση-9-9

γρηγορησ-αρναουτογλου-καλλονη-δημοσιογραφοσ-σχεση-9-9

Τα αποκάλυψε όλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μαρτύρησε το απίστευτο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Πριν λίγο διάστημα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά» φιλοξένησε στο πλατό μεταξύ άλλων τον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του «The 2night show» δεν έχασε καιρό και έσπευσε να «πειράξει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δίνοντάς του χαιρετίσματα από τη Δ' ΔΟΥ Αθηνών.

Δείτε επίσης: Σοβαρό χειρουργείο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Του αφαίρεσαν...

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον σύστησε ως συμπαρουσιαστή και τιμώμενο πρόσωπο και ο Αρναούτογλου παίρνοντας τον λόγο είπε: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που έπρεπε να πληρώσει 1.264 ευρώ στην Εφορία και εκείνος κατέθεσε 12.640 ευρώ», σφίγγοντας το χέρι του Παπαδόπουλου. Προφανώς, ο Γρηγόρης έκανε χιούμορ με την αφηρημάδα του ηθοποιού, ο οποίος απάντησε γελώντας: «Έχω κάνει πολλές τέτοιες "ντροπές", είμαι ακατάλληλος».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share