Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαίρη Συνατσάκη εν εξάλλω: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε πριν γίνει μητέρα - «Γι' αυτό πάω σε ψυχολόγο» (photo)

Τι συνέβη ξαφνικά στον λογαριασμό της στο Instagram;

9 Σεπτεμβρίου 2022 17:53
Μαίρη Συνατσάκη εν εξάλλω: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε πριν γίνει μητέρα - «Γι' αυτό πάω σε ψυχολόγο» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ως ένα πρόσωπο αρκετά δημοφιλές στα social media, δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται αρκετά αρνητικά μηνύματα και σχόλια.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την αντίδρασή της στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό και κακεντρεχές μήνυμα από follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου.

Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα στα DM της.

μαιρη-συνατσακη-μηνυμα-ινσταγκραμ-9-9

«Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα» σχολίασε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

μαιρη-συνατσακη-μηνυμα-ινσταγκραμ-9-9

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής - Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα από τον Ίαν Στρατή.

Η Instagrammer, ηθοποιός και παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Αύγουστο με μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση και ένα συγκινητικό κείμενο.

Δείτε επίσης: «3,5 μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα»: Οι δύσκολες στιγμές της Μαίρης Συνατσάκη στην εγκυμοσύνη της (Video)

Η ίδια ποζάρει φορώντας ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος με λαχούρια και αφήνοντας τα μαλλιά της να ανεμίζουν στον καλοκαιρινό αέρα. Όπως σημειώνει στο caption, αυτός ήταν ο πιο ωραίος της Αύγουστος.

Για την ακρίβεια γράφει:

«Αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, τον πιο ωραίο… που είμαι εγώ η θάλασσα και κολυμπάς εσύ μέσα μου», κάνοντας σαφή αναφορά στο μωρό που περιμένει.

Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε η φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε την ανάρτησή της

Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Ένας τηλεκριτικός είχε γράψει ότι κάνω...» (Video)

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia» βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν έχει υπάρξει δημοσίευμα που να έχει γραφτεί για εκείνη και να την έχει ενοχλήσει. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τότε, έναν τηλεκριτικό που την είχε χαρακτηρίσει «τηλεπρεζάκι».

Δείτε επίσης: Σάλος με τη Συνατσάκη: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της - «Μαίρη είσαι καλά;» (photos)

«Όταν παρουσίαζα το MasterChef είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τσάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ γιατί ήταν μια δουλειά στην οποία μείναμε απλήρωτοι και μπήκαμε στη διαδικασία με δικαστήρια για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ διεκδικούσαμε αυτό κάποιος έγραφε ότι “καλά, η Συνατσάκη το κάνει τσάμπα απλά γιατί θέλει να είναι εκεί”», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Full in love είναι η Μαίρη Συνατσάκη η οποία ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Ίαν Στρατή. Έχει σκοπό το ζευγάρι να επισημοποιήσει την σχέση του; «Με τον Ίαν νιώθουμε αρκετά επίσημοι μεταξύ μας. Άμα προκύψει, θα δούμε, αλλά νιώθουμε πολύ καλά έτσι όπως είμαστε» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share