Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πολύ πριν τον Άνδρεα Φουστάνο: Αυτός ήταν ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου - Με τι ασχολείται (photos)

Μαζί απέκτησαν μια κόρη

9 Σεπτεμβρίου 2022 17:08
Πολύ πριν τον Άνδρεα Φουστάνο: Αυτός ήταν ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (Νοέμβριο 1994).

Η τραγουδίστρια συχνά κάνει αναφορές στην οικογένειά της, ενώ πριν από μόλις μερικές ημέρες έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι η ίδια με τις δυο της κόρες -Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου από τον δεύτερό της γάμο με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.

Μάλιστα πρόσφατα ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε στη Μύκονο, καθώς η κόρη του είχε τα εγκαίνια της πρώτης της καλλιτεχνικής έκθεσης και ανέφερε στις κάμερες για τη γνωστή τραγουδίστρια: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που ξαναείδα την Νατάσα»

Δείτε φωτογραφίες:

Τάκης Μπέτας κόρη

Τάκης Μπέτας

Νατάσα Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις: «Κι αν τις έκανα, θα το έλεγα;» - Η αποκάλυψη για το γάμο με τον Φουστάνο (Video)

Μία «κλασική» ερώτηση που συνοδεύει πάντα τις επώνυμες κυρίες αφορά τη σχέση τους με τις πλαστικές, εάν έχουν κάνει ή εάν θα έκαναν και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα πόσο μάλιστα λόγω του γάμου της στο παρελθόν με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Δείτε επίσης: 68 αυτός 37 εκείνη: Δείτε την κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Φουστάνου!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) στο διαδικτυακό κανάλι του στο Υoutube και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε μαζί του «Θάρρος ή Αλήθεια;».

Όταν λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ για εκείνη, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε τότε στις πλαστικές επεμβάσεις και εξήγησε και η ίδια πως ο γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο ήταν η αφορμή.

«Ψέμα που το δικαιολογώ, όμως. Στον δεύτερο γάμο μου παντρεύτηκα έναν πλαστικό χειρουργό, έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά καθόμουν σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι μέρα παρά μέρα. Αυτό με κυνηγάει. Με χιουμοριστική διάθεση γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή σε πολλά επίπεδα, γιατί και το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, τότε τι; Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορείς να το κάνεις και να είσαι ντίβα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου», τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share