Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν τον ξεχνάει ποτέ: Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στον Πάνο Νάτση - «Έχασα έναν...» (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

9 Σεπτεμβρίου 2022 16:27
Δεν τον ξεχνάει ποτέ: Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στον Πάνο Νάτση - «Έχασα έναν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό την Παρασκευή και απάντησε σε πολλά. Για την προσωπική του ζωή, ο δημοφιλής δημιουργός αποκάλυψε: «Ναι, είμαι μόνος μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχω σύντροφο. Είμαι και της συντροφιάς και της μοναχικότητας. Μου αρέσει να είμαι και μόνος μου».

Για την τραγική απώλεια του Πάνου Νάτση, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε συγκινημένος: «Το πολύ μεγάλο πράγμα που έζησα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι έχασα έναν φίλο μου. Πέρυσι ήταν πολύ δύσκολο να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε το «Σέρρες 2″, ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε, γιατί περάσαμε όμορφα σε αυτή τη σειρά, αγαπηθήκαμε, δεθήκαμε και νιώθω ότι αυτή η ιστορία μπορεί να πει πολλά πράγματα. Ο Πάνος είναι πάντα εκεί και θα είναι πάντοτε η ιστορία του, ό,τι κι αν γίνει.

Δείτε επίσης: Πατέρας ο Πάνος Νάτσης, 9 μήνες μετά τον θάνατό του - Η αποκάλυψη της συντρόφου του!

Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε και με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνεις. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν πήγα να δω το δέκατο επεισόδιο… γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο».

Όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις του για τους ομοφυλόφιλους, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Εγώ αυτά τα οποία λέω δεν τα λέω επειδή θέλω να παντρευτώ ή να κάνω παιδιά -γιατί εγώ μπορεί να μην παντρευτώ και να μην κάνω παιδιά. Τα λέω γιατί θέλω τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα να νιώσουν πιο ελεύθερα, πιο καλά με τον εαυτό τους, να μπορέσουν να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους φίλους τους, να τους αγαπήσουν οι φίλοι τους και γενικότερα όλη τους η ζωή από το σχολείο και μετά να είναι πιο ευχάριστη».





 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share