Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είναι η αδυναμία του: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας δείχνει για πρώτη φορά τη γιαγιά του (photo)

Η τρυφερή ανάρτηση

9 Σεπτεμβρίου 2022 15:46
Είναι η αδυναμία του: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας δείχνει για πρώτη φορά τη γιαγιά του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια τρυφερή φωτογραφία αποχαιρέτησε τη γιαγιά του ο Πέτρος Πολυχρονίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής του Asia Express, είχε πάει για λίγες ημέρες στο χωριό του, στη Νέα Βύσσα Έβρου, όπου βρίσκεται και η πολυαγαπημένη του γιαγιά.

Δείτε επίσης: Katrin Ladose: Ζει το όνειρο στο πλευρό της - Αυτή είναι η άγνωστη σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη (photos)

« Πάντα δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί με τη γιαγιά. Λιγοστές πάντα οι μέρες στο χωριό, απέραντη όμως η αγάπη. Θα σου ξανάρθουμε σύντομα. Έχε το σοκάκι ανοιχτό.», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Τη φωτογραφία δεν παρέλειψε να σχολιάσει η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τρισευτυχισμένος ο Πέτρος Πολυχρονίδης - «Έσκασαν» τα ευχάριστα για τον παρουσιαστή

Εξαιρετικά ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, με τον παρουσιαστή να ετοιμάζεται για μια σεζόν, όπου οι υποχρεώσεις του στο Star θα είναι «διπλές».

Το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζει τα πρώτα τρέιλερ από τις εκπομπές και τις σειρές που θα κρατούν συντροφιά στον κόσμο την σεζόν που έρχεται. Όσον αφορά, όμως το ψυχαγωγικό κομμάτι, φαίνεται πως δεν έχουν αλλάξει πολλά, καθώς... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share