Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το αξέχαστο «ξεμάλλιασμα» Κορομηλά - Μικρούτσικου: «Τρίχες κατσαρές που είναι η Ρούλα...»

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

9 Σεπτεμβρίου 2022 13:46
Το αξέχαστο «ξεμάλλιασμα» Κορομηλά - Μικρούτσικου: «Τρίχες κατσαρές που είναι η Ρούλα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Ρούλα Κορομηλά να αποθεώθηκαν στην επαγγελματική τους ζωή ως παρουσιαστές, ωστόσο φαίνεται πως ένα αγκάθι υπάρχει μεταξύ τους.

Στο παρελθόν όταν ο παρουσιαστής είχε ερωτηθεί για το αν η Ρούλα είναι η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια, απάντησε με μια έκφραση αφαιρετικής κομψότητας: «Τρίχες κατσαρές που είναι η Ρούλα εθνική τηλεπαρουσιάστρια».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ρουμπέση: Θυμάστε την γυναίκα που παράτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

Δεν γνωρίζουμε αν έχει συμβεί κάποιο ατυχές περιστατικό μεταξύ τους, αλλά φαίνεται πως δεν έχουν και την καλύτερη σχέση.

Κορομηλά - Μικρούτσικος

Τα' χωσε άγρια ο Μικρούτσικος στη Σπυροπούλου: «Ποια εκπομπή θα καταστρέψει πάλι;» (Video)

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπου και την ρώτησαν για τα επαγγελματικά της σχέδια από την νέα σεζόν. Η ίδια απάντησε πως δεν έχει κάτι κλεισμένο και πως της έχουν γίνει πολλές προτάσεις ενώ ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις. Ενώ, σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς σχολίαζαν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια της έχει γίνει πρόταση για πρωινή εκπομπή κάτι το οποίο φάνηκε αστείο στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος σχολίασε «Η δημοσιογράφος ήταν υπερβολική. Την ρώτησε ποιά εκπομπή θα θέλατε να αναλάβετε ενώ θα έπρεπε να πει να καταστρέψετε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share