Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα για Γιάννη Μπέζο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του!

Τι αποκάλυψε;

9 Σεπτεμβρίου 2022 11:03
Όλα στη φόρα για Γιάννη Μπέζο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του!
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα” είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια ο Γιάννης Μπέζος. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

«Δεν είμαι ευρείας χρήσης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω έξω και θα μοιράζω φιλιά και χάδια. Δεν βγάζω φωτογραφίες με το κοινό. Ας στενοχωριέται. Πάντως με εκτιμάει περισσότερο. Σας βεβαιώ. Ξέρει πως δεν του λέω ψέματα. Αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης.

Δείτε επίσης: «Δε μου ήταν δύσκολο να το αποφασίσω...» - Ανακοίνωσε το τέλος ο Γιάννης Μπέζος

Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται. Είναι το στυλ μου τέτοιο. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ. Δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τους εκτιμώ και δεν τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα-ίσα που με το έργο μου έχω δείξει πως τους αγαπώ πιο πολύ από άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δε θέλω να χάσω. Ο θαυμασμός δε με ενδιαφέρει. Η εκτίμηση είναι άλλο πράγμα. Μια φορά μιλούσα με έναν πάρα πολύ καλό συνάδελφό μου, μικρότερο από μένα. Και κάτι λέγαμε για τις φωτογραφίες. Πως εγώ δε βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο. Και μου είπε ότι σκέφτεται να το κάνει και αυτός. “Να μη βγάζεις του είπα. Γιατί αν έχει αντίκρισμα αυτό που κάνεις θα σε έχουν στην καρδιά τους, όχι στο μαξιλάρι τους. Γιατί τη φωτογραφία αυτή οι πρώτοι που θα τη πετάξουν θα είναι αυτοί. Γιατί όταν σε έχουν μέσα τους δεν φεύγεις ποτέ. Αλλά πρέπει να είσαι παρών με τη δουλειά σου και με τη στάση σου γενικότερα”. Το κοινό ακολουθεί αυτούς που είναι γενναίοι και δεν φοβούνται…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share