Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ελένης Ράντου - Μοιάζουν εκπληκτικά! (photos)

Καμαρώνει για την 26χρονη κόρη της!

9 Σεπτεμβρίου 2022 09:47
Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ελένης Ράντου - Μοιάζουν εκπληκτικά! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Ράντου έχει περάσει ένα σπουδαίο έρωτα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με καρπό την κόρη τους, Νικολέττα, η οποία αποτελεί τη μεγάλη τους αγάπη.

H Nικολέττα Παπακωνσταντίνου χαράζει τον δικό της δρόμο στις Τέχνες. Η νεαρή εικαστικός μπορεί να κληρονόμησε την οικογενειακή αγάπη για τα καλλιτεχνικά, ωστόσο δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Ελένη Ράντου: «Με έλεγαν “φτηνιάρα” επειδή φορούσα μίνι»

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου

Η 26χρονη ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική και μάλιστα πρόσφατα είχε κάνει και την πρώτη της έκθεση. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μια ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό, οι γονείς της ήταν εκεί… Συγκινημένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω… είναι φοβερό… το πουλάκι μας… Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήμερο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς… Με την Ελένη Ράντου έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Παπακωνσταντίνου Ράντου κόρη

Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία αποκάλυψε: «Νιώθω ότι εκείνη μου δίνει συμβουλές, η μια δίνει κουράγιο στην άλλη. Είδα τα έργα της πρώτη φορά χθες και μου ήρθανε κλάματα».

Δείτε το βίντεο



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share