Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Βρήκε άνδρα... φωτοτυπία του Αλβάρο: Αυτή είναι η πραγματική δουλειά του νέου συντρόφου της Αθηνάς Ωνάση

Μοιάζουν αρκετά τελικά...

9 Σεπτεμβρίου 2022 08:44
Βρήκε άνδρα... φωτοτυπία του Αλβάρο: Αυτή είναι η πραγματική δουλειά του νέου συντρόφου της Αθηνάς Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση επουλώνει τις πληγές της από το διαζύγιο με τον Αλβάρο και όχι μόνο, με την ίδια να βρίσκει ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Ζόρζι, που αποτελεί τον νέο της σύντροφο.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά πόρτα της «χρυσής» κληρονόμου όπως την αποκαλούν και τα δημοσιεύματα έχουν «φουντώσει» για τον έρωτα που ζει στο πλευρό τπυ πλούσιου επιχειρηματία τον οποίο γνώρισε όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Κορνέτο Κ.

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο άλογο ήταν του πρώην συζύγου της, ωστόσο μετά τον χωρισμό της παρέμεινε σε εκείνη, η οποία στη συνέχεια το πούλησε.

Η δουλειά του Αλμπέρτο και το χρονικό του έρωτά τους

Ο Αλμπέρτο Ζόρζι, όπως και ο Αλβάρο, εκτός από επιχειρηματίας, είναι και αθλητής ιππασίας, ο οποίος μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που αγόρασε το άλογο της Αθηνάς Ωνάση και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους.

O Αλμπέρτο και η Αθηνά ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με την επικοινωνία τους να γίνεται ολοένα και εντονότερη, όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλέμπερτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εξόδους, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει την μεταξύ τους σχέση. Άλλωστε, με μία αναζήτηση θα διαπιστώσει κανείς ότι δεν υπάρχει καμία κοινή φωτογραφία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν υπήρξαν φήμες πως η Αθηνά Ωνάση ήταν το τρίτο πρόσωπο, αλλά και η αιτία χωρισμού του Αλμπέρτο Ζόρζι με τη σύζυγό του, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι, κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share