Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το «τερμάτισε» ο Γρηγόρης Πετράκος με τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Σε ποιο σώμα θα μπει η σκοτεινή οντότητα που κατοικούσε μέσα της»

Τέλος εποχής στη Βρετανία

8 Σεπτεμβρίου 2022 23:02
Το «τερμάτισε» ο Γρηγόρης Πετράκος με τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Σε ποιο σώμα θα μπει η σκοτεινή οντότητα που κατοικούσε μέσα της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος εποχής στη Βρετανία. Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών και ο γιος της Κάρολος γίνεται ο νέος βασιλιάς. Η είδηση του θανάτου της μονάρχη που έμεινε για 70 χρόνια στη θέση της έχει σκορπίσει θλίψη σε αρκετά μεγάλη μερίδα των Βρετανών. Ομως, όπως σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που γίνονται γνωστά παγκοσμίως, οι θεωρίες συνωμοσίας δεν... λείπουν.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Αλλάζουν τα πάντα στη Βρετανία - Τι θα γίνει με εθνικό ύμνο και νομίσματα

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γνωστός για τις απόψεις του αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια Γρηγόρης Πετράκος, σχολίασε πως κανείς δεν αναρωτήθηκε «σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της». Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου: «Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της...».

Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της...

Posted by Grigoris Petrakos on Thursday, September 8, 2022

Αυτό θα είναι πλέον το επίσημο όνομα του πρίγκιπα Κάρολου

Ο νέος μονάρχης της Βρετανίας, γνωστός μέχρι σήμερα ως πρίγκιπας Κάρολος, θα ονομάζεται πλέον «βασιλιάς Κάρολος Γ΄», όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την μέχρι πρότινος επίσημη κατοικία του, το Clarence House.

Ο 73χρονος Κάρολος έγινε αυτομάτως βασιλιάς όταν η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ απεβίωσε το απόγευμα στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Παράλληλα, η σύζυγος του Καρόλου – μέχρι τώρα γνωστής ως δούκισσα Καμίλα της Κορνουάλης – θα μοιράζεται την κοινωνική θέση του ως «βασιλική σύζυγος».

Δείτε επίσης: Τι θα συμβεί μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ - Όσα ορίζει το πρωτόκολλο

πρίγκιπας Κάρολος βασίλισσα ελισάβετ

«Ο θάνατος της πολυαγαπημένης μου μητέρας, της βασίλισσας, είναι μια στιγμή υπέρτατης θλίψης για εμένα», τόνισε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο της Ελισάβετ Β’.

«Η απώλειά της θα γίνει βαθιά αισθητή σε όλη τη χώρα, την κοινοπολιτεία και για αμέτρητους ανθρώπους» είπε ο μεγαλύτερος γιος της Ελισάβετ Β’, ο οποίος τη διαδέχεται στον θρόνο της Βρετανίας.

Συμπλήρωσε ότι ανακούφιση τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του προσφέρουν ο σεβασμός και η στοργή που απολάμβανε η μητέρα του καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share