Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής: Η έκπληξη του γιου του Χάρη πάνω στη σκηνή για τα γενέθλιά του (Video)

Ξεχωριστή στιγμή για τον ηθοποιό

8 Σεπτεμβρίου 2022 19:29
Συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής: Η έκπληξη του γιου του Χάρη πάνω στη σκηνή για τα γενέθλιά του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής έζησε μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή στον αγαπημένο του χώρο, το θέατρο, στο ξεκίνημα της ημέρας. Αφορμή ήταν τα γενέθλια που είχε ο λαοφιλής κωμικός.

Ενώ η παράσταση «Πράκτορ 00Λεφτά» στο θέατρο Δελφινάριο βρισκόταν σε εξέλιξη, στη σκηνή ανέβηκε απροειδοποίητα ο αγαπημένος γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης κρατώντας μια μεγάλη τούρτα στα χέρια.

Δείτε επίσης: «Μαύρο» δάκρυ για την Έλενα Τσαβαλιά: «Όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη...» - Το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή

Έτσι, διακόπτοντας τόσο ευχάριστα την ροή της παράστασης, ο γιος θέλησε να ευχηθεί με τρυφερότητα στον πατέρα του. Όταν μάλιστα κάποιος θεατής φώναξε για… ευχή και φάκελο με δώρο, ο Μάρκος Σεφερλής του αποκρίθηκε άμεσα και με σαφήνεια! «Έχω το καλύτερο ρε! Έχω πάρει το καλύτερο ρε» τόνισε, με νόημα, από τη σκηνή

«Γενέθλια σήμερα! Μπορείτε να μου ευχηθείτε, αλλά δεν χρειάζεται να μου φέρετε δώρο! Έχω το καλύτερο» σημείωσε ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει το σχετικό απόσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του

Σωτήρης Σεφερλής: Αυτός ήταν ο πατέρας του Μάρκου Σεφερλή και πεθερός της Έλενας Τσαβαλιά - «Πέθανε δευτερόλεπτα αφού...» (Video)

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή του ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο θάνατος του πατέρα του, Σωτήρη, για τον οποίο είχε μιλήσει πρώτη φορά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δύσκολα έχω περάσει στην ζωή μου, όπως όλοι μας. Μακριά όμως από την κατάθλιψη και τα φάρμακα. Το χιούμορ είναι η ασπίδα μου. Είχε πεθάνει, ας πούμε, ο πατέρας μου και το ίδιο βράδυ εμφανίστηκα στο θέατρο. Την επόμενη μέρα ήταν η κηδεία και έλεγα αστεία στον κόσμο» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στον πατέρα του και εξομολογήθηκε πώς έμαθε ότι πέθανε. «Είμαι καλεσμένος σε δική σου εκπομπή και χορεύω με τη Βογιατζάκη το «Shake it» του Ρουβά. Με ενημερώνουν ότι πρέπει να παω στο νοσοκομείο γιατί ο μπαμπάς μου δεν είναι καλά. Με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον προλαβαίνω. Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν. Παθαίνω σοκ και εκείνη την ώρα έκανα πλάκα στο συνεργάτη σου. Πληγώθηκα, στεναχωρήθηκα αλλά αντέδρασα έτσι. Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πολύ καλή. Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έδιναν χρήματα και όταν ερχόταν να με δει, πάντα έκλαιγε γιατί καταλάβαινε ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share