Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του...»: Τα τρυφερά λόγια της Νατάσσας Μποφίλιου για τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη

Πόσα χρόνια είναι ζευγάρι;

8 Σεπτεμβρίου 2022 19:00
«Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του...»: Τα τρυφερά λόγια της Νατάσσας Μποφίλιου για τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη.

Αναφέρθηκε με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια στον σύζυγό της με τον οποίο όπως είπε παραμένει ερωτευμένη μέχρι και σήμερα ενώ μίλησε και για την θέση που έχει η γυναίκα μέσα στην κοινωνία.

Δείτε επίσης: Απασφάλισε η Κλέλια Ρένεση για την Νατάσα Μποφίλιου: «Μόνο αυτό σας φταίει; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι;»

«Αν δε δουλέψουμε, δε μπορούμε να ζήσουμε. Δεν έχω την πολυτέλεια να παρατήσω τα πάντα για τρεις μήνες και να κάνω ταξίδια. Κάθε άνθρωπος φτιάχνει τη ζωή του και τις επιλογές του σύμφωνα με αυτά που είναι σημαντικά γι’ αυτόν και απαραίτητα. Δεν έχω πολύ διλήμματα στη ζωή μου. Δε θέλω να έχω μια φωνή μέσα μου που να μου λέει, “γιατί το έκανες”.

Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ και με εκπλήσσει κάθε φορά και με συγκινεί, με συγκλονίζει. Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί

Δείτε το βίντεο

Το θαύμα της Νατάσας Μποφίλιου: Δεν έτρωγε ποτέ αυτό το τρόφιμο και έχασε 16 κιλά

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες του χώρου και έχει καταφέρει να μαγέψει τους πάντες με την συγκλονιστική φωνή της. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και με την αλλαγή στο σώμα της, αφού κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά.

Δεν ακολούθησε κάποια δίαιτα αλλά μια πιο υγιεινή ζωή και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή της. Ωστόσο, το πιο σημαντικό που έκανε είναι να σταματήσει να τρώει αργά το βράδυ. Διαβάστε λεπτομέρειες στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share