Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διαζύγιο για τον Πέτρο Κουσουλό: Χωρίζει μετά από 5 χρόνια γάμου με την Όλγα Ζαριφοπούλου

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

8 Σεπτεμβρίου 2022 18:44
Διαζύγιο για τον Πέτρο Κουσουλό: Χωρίζει μετά από 5 χρόνια γάμου με την Όλγα Ζαριφοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, αποφάσισαν εδώ και μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο δημοσιογράφος και η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν μάλιστα υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πρόσωπο του περιβάλλοντος τους δεν πρόκειται για εχθρικό διαζύγιο σεβόμενοι το καλό των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι έπαψε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» πριν από λίγο καιρό είχε αποφύγει ευγενικά να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστού περιοδικού μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο.

Δείτε επίσης: Η πρώην σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού: Πριν παντρευτεί είχε σχέση με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

 Πέτρος Κουσουλός  Όλγα Ζαριφοπούλου

Η γνωριμία του ζευγαριού

Το πρώην πλέον ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία πριν κάποια χρόνια και μόλις μετά από 9 μήνες σχέσης αποφάσισαν να παντρευτού. Μάλιστα, στο γάμο τους η Όλγα Ζαφειροπούλου ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος.

Η συγκίνηση του για την κόρη τους Ειρήνη ήταν μεγάλη και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Βασιλείας, ένα μόλις χρόνο μετά.

Ο Πέτρος Κουσουλός έλεγε πως τα κορίτσια του είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έχει κάνει η ζωή και πως όσο δύσκολη μέρα και αν έχει η αγκαλιά τους τον γεμίζει δύναμη και ηρεμία. Μέχρι που ήρθε η κρίση και η απόφαση για το τέλος του γάμου έμεναν όλοι μαζί στο ανακαινισμένο πατρικό σπίτι του δημοσιογράφου στο Ντράφι.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει αγκαλιασμένους κατά την έξοδό τους.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην μιλήσει δημόσια για το διαζύγιό του ενώ φέτος τον βλέπουμε και πάλι στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share