Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεπέρασε γρήγορα τον Φερεντίνο: Η σχέση της Σοφίας Παυλίδου με πασίγνωστο ηθοποιό μετά το διαζύγιο

Το δημοσίευμα που «φούντωσε» τις φήμες

8 Σεπτεμβρίου 2022 11:55
Ξεπέρασε γρήγορα τον Φερεντίνο: Η σχέση της Σοφίας Παυλίδου με πασίγνωστο ηθοποιό μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Παυλίδου έχει πάρει διαζύγιο εδώ και έξι χρόνια με τον Χρήστο Φερεντίνο, με τις φήμες πάντως από πολύ νωρίς και, συγκεκριμένα, τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, να «φουντώνουν» για ένα νέο ειδύλλιο της ηθοποιού.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, ο Φερεντίνος είχε βρει ξανά την ευτυχία σε νέα σύντροφο από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μάλιστα, αν και μέχρι σήμερα δεν κρύβει την αγάπη του για την πρώην σύζυγό του.

Η φήμη για τη σχέση της Παυλίδου μετά τον χωρισμό

Έτσι λοιπόν και η Σοφία Παυλίδου πέταξε την Βέρα και πήγε παραπέρα. Δημοσίευμα της εφημερίδας Real ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω. Όπως αποκάλυψαν το νέος σύντροφος της ήταν ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης.

Σοφία Παυλίδου σχέση με Καλυβάτση

«Νέα αγκαλιά για τη Σοφία. Η τρυφερή σχέση Παυλίδου – Καλυβάτση. Λίγες ημέρες μετά την κοινή της δήλωση με τον Χρήστο Φερεντίνο στην «R» ότι πλέον ζουν χωριστά, οι πληροφορίες μας λένε ότι η λαμπερή ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά με τον δημοφιλή συνάδελφό της», έγραψε το πρωτοσέλιδο. Η είδηση αυτή, όμως, όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αλλά μάλιστα ο Καλυβάτσης μέχρι και σήμερα τη διαψεύδει κατηγορηματικά, όντας πανευτυχής στο πλευρό της Υρούς Λούπη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share