Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανανεωμένος μετά την απώλεια κιλών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγνώριστος ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (photo)

Άλλος άνθρωπος!

7 Σεπτεμβρίου 2022 12:50
Ανανεωμένος μετά την απώλεια κιλών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγνώριστος ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, παρουσίασε τη νέα του εικόνα, όπου φαίνεται να έχει χάσει 46 ολόκληρα κιλά. Το τελευταίο διάστημα, ο γιος των αστέρων του ελληνικού σινεμά, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως επισκέφτηκε τα γραφεία του Ολυμπιακού πιο ανανεωμένος από ποτέ έπειτα από τη μεγάλη απώλεια βάρους.

Δείτε επίσης: "Ξυπνούσα και αντί για καφέ έπαιρνα κοκαΐνη…": Η άγνωστη μάχη του Παπαμιχαήλ με τα ναρκωτικά!

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά, αλλά έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την «εξαφάνισή» του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στα social media, μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες του.

Απόδειξη για τα κιλά που έχει χάσει είναι μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, όπου είναι αγνώριστος.

Μάλιστα, πολλά είναι τα σχόλια από κάτω στα οποία βλέπουμε να τον συγχαίρουν που κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά.

απώλεια κιλών Γιάννη Παπαμιχαήλ

Όλα στη φόρα για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Με αυτή τη γυναίκα τα είχε παράλληλα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (photo)

Με ποια ηθοποιό τα είχε παράλληλα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ; To Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τη γυναίκα αυτή, όπως έκανε και με τον κρυφό γάμο της εθνικής μας σταρ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Η σχέση τους και ο γάμος τους άφησε εποχή αν και πέρασε από χίλια κύματα. Κατά καιρούς αρκετές αποκαλύψεις έχουν γίνει για άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής των αείμνηστων ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για τους δύο ηθοποιούς. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν ήταν κάτι μυστικό και εξήρε την ψυχραιμία της ηθοποιού όταν έμαθε για την σχέση του Παπαμιχαήλ με την Βουγιουκλάκη.

"Τα είχε επίσημα, δεν ήταν μυστικό, το ξέραμε όλοι. Εγώ πήγαινα συχνά στη Δέσπω και δίπλα είχε ένα διαμερισματάκι μικρό ο Δημήτρης, το οποίο ήταν δικό του. Αφού είχε τελειώσει το φαγητό του με τη Δέσπω, μετά από παράσταση, κατά τις 4 το πρωί τον είδε κάποιος με την Αλίκη.

Έτσι το μάθαμε. Η Δέσπω έμαθε για τον δεσμό του Δημήτρη και της Αλίκης από τις εφημερίδες. Δεν την πείραξε, δεν κάθισε να κλάψει. Αυτό ήταν το σπουδαίο, η ψυχραιμία της" αποκάλυψε η Ροζίτα Σώκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Την Αλίκη την έφαγε η μανία να έχει ευτυχισμένο τον κόσμο! Ο κόσμος την ήθελε πάντα με το λουλούδι στα μαλλιά. Όταν έπαιξε τη "Φιλουμένα Μαρτουράνο" ήταν η καλύτερη "Φιλουμένα" που έχω δει στη ζωή μου. Αλλά βγήκε μελαχρινή και 50άρα και το έργο έπεσε αμέσως. Ο κόσμος δεν την άφησε να αγιάσει".

Παπαμιχαήλ Διαμαντίδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share