Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γεννά δίδυμα με εξωσωματική η Ζέτα Μακρυπούλια - Σε πελάγη ευτυχίας στο κέντρο γονιμοποίησης με τον Κωνσταντίνο Δέδε

Ανυπομονεί να ζήσει την χαρά της μητρότητας

7 Σεπτεμβρίου 2022 09:23
Γεννά δίδυμα με εξωσωματική η Ζέτα Μακρυπούλια - Σε πελάγη ευτυχίας στο κέντρο γονιμοποίησης με τον Κωνσταντίνο Δέδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια επίσκεψη της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν εκείνη, που «πυροδότησε» ξανά τις φήμες σχετικά με πιθανή της εγκυμοσύνη, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να περνά το κατώφλι κέντρου γονιμοποίησης, σύμφωνα με το «Yes Magazine» και να αναγκάζει τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η ξανθιά παρουσιάστρια, που επέστρεψε με νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και κρατώντας από το χέρι τον Κωνσταντίνο Δέδε, τον οποίο κι έχει στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, που σκέφτεται έντονα τη μητρότητα. Όταν, δε, είδαν τον γιατρό, του εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία της να χαρεί την ευτυχία της μητρότητας.

Η διακαής επιθυμία της παρουσιάστριας

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε, μάλιστα, δε σταμάτησε να κάνει όνειρα, ελπίζοντας πως η εξωσωματική γονιμοποίηση θα της προσφέρει αυτό, που θέλει διακαώς, καθώς η φυσιολογική γονιμοποίηση στα 44 της θα ήταν πιο δύσκολη. Η ίδια, εξάλλου, είχε ζητήσει τη γνώμη άλλων Ελληνίδων celebrities, όπως είναι φυσικά η Ελένη Μενεγάκη, που βίωσε αυτή την εμπειρία, αποκτώντας τη μικρή Μαρινούλα της.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, πάντως, η Ζέτα είναι αρκετά αισιόδοξη και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ειδικούς, ώστε να τα καταφέρει. Έχοντας πάντοτε στο πλευρό της τον αγαπημένο οδοντίατρο της showbiz, αισθάνεται ασφάλεια, έχοντας τονίσει σε πολλές περιπτώσεις, ότι το παιδί δε θα ήθελε να είναι... κλώνος της.

Yes Magazine δίδυμα Ζέτας

Ανυπομονώντας να ζήσει όλες τις συγκινήσεις, όπως αναφέρεται από το περιοδικό, μετρά αντίστροφα τον χρόνο για να γίνει μάνα. Όλα αυτά, βέβαια, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, καθώς η Ζέτα έχει χωρίσει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κι έκτοτε δεν την έχουμε δει, τουλάχιστον επίσημα, με μια νέα σχέση, πολλώ δε μάλλον με τον Δέδε, έναν αγαπημένο της φίλο, με τον οποίο όμως δεν είναι ζευγάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share