Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μυστικός γάμος για Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού: Σε γραφικό εκκλησάκι... με πιάτο το Ιόνιο (photo)

Η απόφαση του ζευγαριού και οι λεπτομέρειες του μυστηρίου

6 Σεπτεμβρίου 2022 14:08
Μυστικός γάμος για Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού: Σε γραφικό εκκλησάκι... με πιάτο το Ιόνιο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού να αποφεύγουν να μιλήσουν περί γάμου... όπως ο διάβολος το λιβάνι, τουλάχιστον δημοσίως, αλλά τελικά φαίνεται πως το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά, επιλέγοντας να το κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν βρεθεί για αρκετό καιρό σε διακοπές στο Μπαλί και τη Σιγκαπούρη, με τις μέρες στους εν λόγω εξωτικούς προορισμούς να δείχνουν πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο «βήμα» στη ζωή τους και μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, με τη Γερονικολού παράλληλα να σχολιάζει την νέα συνύπαρξη του συντρόφου της με τη Βάσω Λασκαράκη.

Η απόφαση για το γάμο και το ειδυλλιακό τοπίο

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το περιοδικό «Ciao», το ζευγάρι έχει επιλέξει τόσο το μέρος, όπου θα τελεστεί ο γάμος του, όσο και το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Και η αλήθεια είναι, ότι ειδικά το τοπίο που θα βλέπουν, θα είναι μαγευτικό.

Ciao Γερονικολού Τσιμιτσέλης γάμος

Πρόκειται για ένα εκκλησάκι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στην υπέροχη αυτή περιοχή, με το Ιόνιο πέλαγος να βρίσκεται στο πιάτο τους. Καλεσμένοι, δε, θα είναι μονάχα πολύ δικοί τους άνθρωποι, που προς το παρόν ούτε εκείνοι γνωρίζουν την ημερομηνία του γάμου, αφού το ζευγάρι προφυλάσσει μέχρι τέλους την προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share